Neler Yeni

Lüks Polis Araçlarımız Hakkında Fikirleriniz

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,376
İsim
Hakan
En mantıklı sekilde değerlendirilmis ihaleye çıksa birileri ederinin çok çok altına alıcakdı bazı insanlar burayı almanya sanıyor heralde
Siz burayı komünist rusyası sanıyorusunuz, ne kadar sol sjwsı varsa komünist bozuntusu varsa siz.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,376
İsim
Hakan
kanki yarışa girmiyor bana yanlış yapanın sonu böyle olur diyor mallarınıza el koyarım devletin olur caddelerde sokaklarda görürsünüz üzülürsünüz diyor :D
en büyük mafya devlettir devletle kimse sidik yarıştırmaz istediğini bir kalemde siler sadece burada olacaklardan örnekler görüyoruz
Devletin canavar olduğunu kabul ediyorsun kendi ağızınla devlet kötülüyorsun bana mafyalık çok mu matah, para için adam vur her türlü şeyi yap, ayrıca Anayasa,Hukuk gibi şeyler var devlet böyle bir racon kesemez Devlet insan ya da varlık değildir, asli görevleri olan zorunlu bir kurum sadece.

KlausM

80+ Silver
Devletin canavar olduğunu kabul ediyorsun kendi ağızınla devlet kötülüyorsun bana mafyalık çok mu matah, para için adam vur her türlü şeyi yap, ayrıca Anayasa,Hukuk gibi şeyler var devlet böyle bir racon kesemez Devlet insan ya da varlık değildir, asli görevleri olan zorunlu bir kurum sadece.
tamam dostum bunları satıp yeni 200 tane 1.5 fiat linea alalım rahatla olur mu onun benzini olmayacak zaten her türlü olacak tek fark işlevi olacak ama ben de sana diyorum ki bu yapılan uygulama bir gösteri diyorum yoksa başka trafik şubeye gidecek araba mı yok bilerek yapıyolar demek ki var bildikleri neden vatandaş olarak bakıyorsun hep, birazda bu işin politika tarafından bak

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,376
İsim
Hakan
tamam dostum bunları satıp yeni 200 tane 1.5 fiat linea alalım rahatla olur mu
Olur.
demek ki var bildikleri neden vatandaş olarak bakıyorsun hep birazda bu işin polita tarafından bak
Aynen bildikleri var, çok iyiyiz zaten. Dostum devlet böyle masrafı kol gibi girecek halka araçla ne işi var yahu saçma sapan vergiler varken bir sürü zaten.

Yasin Çınar

80+ Bronze
bugün köprüden geçerken polisler duruyodu her zamanki gibi vallaha mercedes cla vardı
hocam öyle bir söylemişsin ki hayatında ilk defa mercedes görmüşsün gibi geldi bana :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,145
Üyeler
165,472
Son üye
akayen
Top Bottom