Neler Yeni

Lüks Polis Araçlarımız Hakkında Fikirleriniz

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,407
İsim
Hakan
ülkenin bulundugu durum içerisinde ihalelerin düzgün yapılmadıgı belli o yüzden suan en mantıklısı bu bence
Dostum benim bu ihaleyi devlet yapacak hani en iyi ihaleyi yapar herhalde oyuna düzene kanacak değildir.

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,723
İsim
Taha yücel
hocam öyle bir söylemişsin ki hayatında ilk defa mercedes görmüşsün gibi geldi bana :D
yok hocam mercedes çok gördüm :dSFGDFH ama polis arabasına çevrilmişini ilk kez gördüm çok iyi duruyor ne devriye atarsın onla dflhkşdfh

KlausM

80+ Silver
Olur.

Aynen bildikleri var, çok iyiyiz zaten. Dostum devlet böyle masrafı kol gibi girecek halka araçla ne işi var yahu saçma sapan vergiler varken bir sürü zaten.
Dostum zaten biz de bulunduğumuz durumdan mutlu falan değiliz ancak elimizden bir şey gelmez sen sadece görünen yüzü görüyorsun 30 tane lüks aracın benzin/mazotunu eleştiriyorsun devlete yük diyorsun ama şöyle bir şey de var ki devlete yük olan daha çok şeyler var görüyoruz günümüzde şimdi burada bahsetmek doğru olmaz sen zaten sol kesimli bir arkadaşa benziyorsun az çok bilirsin neyin ne olduğunu yani sorunumuz mazot olmasın burada

KlausM

80+ Silver
Araçların piyasaya uygun şekilde satılıp gerçek ihtiyac sahibi insanlara yardım yapabilirdi daha güzel değerlendirilebirdi ama devlet baba böyle ön görmüş ne diyelim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devletçi değilim ben dostum, nasıl solcuya benzettiysen artık.
laf cımbızlama dostum tamam değilsin metnin tamamını okudun mu

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,407
İsim
Hakan
laf cımbızlama dostum tamam değilsin metnin tamamını okudun mu
Dostum benim orada bana söylenen bir şey vardı ben öyle olmadığımı söyledim,diğerlerini alıntılamadım çünkü aksini söylemiyorum diğer paragrafın.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
İstanbul'a reklam olması için iyi bir yöntem.

KAANT10X

80+ Bronze
Hacı görsel olarak ve yine senin gibi arabalara meraklı insanlar için gayet güzel bir uygulama fakat herkesin dediği gibi bunların masrafları sıkıntı hadi önceden bir şey olmaz derdim ama Maliye bakanlığı tüm devlet kurumlarını rasyonel politikalara davet ederken ve devlet harcamalarını kısmaya çalışırken bu tarz şeyler uygun olmuyor.
Baktığın zaman artık karşılama törenleri bile yapılmamaya başlamışken pek mantıklı olmadı ama çokta sıkıntı etmeye de gerek yok.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
arkadaşlar tüm polis filosunu değiştirmiyorlar merak etmeyin 10 tane araçtan bir şey olmaz mazot parasını biz ödeyeceğiz diye ağlayanlar olmuş cidden üzücü

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Top Bottom