Neler Yeni

Lüks Polis Araçlarımız Hakkında Fikirleriniz

Mert

80+ Silver
Araçlar satılmalıydı fikrini destekliyorum. Ben Egea’ya biniyorsam devlet memuru da Egea’ya binebilir.

Motorsikletler hızlı olmalı, o yüzden yüksek hacimli motorsikletlerde herhangi bir problem görmüyorum ancak bu araçlar işlevsel değil.

Emsal

80+ Silver
Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam bence de çok güzel olmuş bir de işin şu tarafı var bu araçları kullanan polislerimiz böyle bir uygulama olmasaydı hayatlarında kaç kere daha bu araçlara binebilecek.
Araçlar sıfırdan alınsaydı israf derdim ancak bu şekilde hem ibreti alem oluyor her gün hem de bu işlere bulaşacaklara da gözdağı verilmiş oluyor

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bence yakışmış Türkiyeye. Güzel olmuş.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,407
İsim
Hakan
Araçlar satılmalıydı fikrini destekliyorum. Ben Egea’ya biniyorsam devlet memuru da Egea’ya binebilir.
Doğru söyledin dostum, iç güvenliği sağlıyorlar sonuçta yarış yapmıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Muhammed Musab TAYÇU
Egea yerine bu araçların kullanılmasının bize faydası nedir?
Olum bu kadar araçtan ne olucak sanki. Hem ne güzel devletimiz daha iyi gösteriliyor. değişiklikten ne olucak sanki. bakanımız doğru yapmış

Mert

80+ Silver
Olum bu kadar araçtan ne olucak sanki. Hem ne güzel devletimiz daha iyi gösteriliyor. değişiklikten ne olucak sanki. bakanımız doğru yapmış
Daha iyi gösterilecek bir durum yok, yeni yılda araç muayenesi neredeyse 2000₺, araç bakımları 10000₺’ye yaklaşmış, benzin 35₺, sigortalar 20000₺, bir takım lastik 10000₺ vs. liste uzar gider. Ben bunları dert ederken polis araçlarının lüks olması inan beni çok fazla ilgilendirmiyor. Standart araçlardan farklı bir faydası olacaksa motorsiklette örneğinde olduğu gibi elbette desteklerim.

OnurCiftci26

80+ Bronze
Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Gayet güzel düşünülmüş. Taksim gibi turistlerin çok uğradığı yerlere konumlandırılarak güzel reklam yapılıyor. Bu araçlarla operasyonlara gidilmez ayrıca iyi yetiştirilmiş polislerimize teslim edilirler. Masraflar hakkında da şöyle diyorum neler nelere paralar harcanıyor onlar bunun yanında denizdeki damla olarak kalıyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
yok hocam mercedes çok gördüm :dSFGDFH ama polis arabasına çevrilmişini ilk kez gördüm çok iyi duruyor ne devriye atarsın onla dflhkşdfh
Bundan önce mercedes polis arabaları vardı zaten. Hatta mini cooper ve bmw 1 ya da 3 serisi polis arabaları da mevcut zaten.

Top Bottom