Hocam bence de çok güzel olmuş bir de işin şu tarafı var bu araçları kullanan polislerimiz böyle bir uygulama olmasaydı hayatlarında kaç kere daha bu araçlara binebilecek.Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ne alakaBen Egea’ya biniyorsam devlet memuru da Egea’ya binebilir.
Doğru söyledin dostum, iç güvenliği sağlıyorlar sonuçta yarış yapmıyorlar.Araçlar satılmalıydı fikrini destekliyorum. Ben Egea’ya biniyorsam devlet memuru da Egea’ya binebilir.
Egea yerine bu araçların kullanılmasının bize faydası nedir?Ne alaka
Olum bu kadar araçtan ne olucak sanki. Hem ne güzel devletimiz daha iyi gösteriliyor. değişiklikten ne olucak sanki. bakanımız doğru yapmışEgea yerine bu araçların kullanılmasının bize faydası nedir?
Daha iyi gösterilecek bir durum yok, yeni yılda araç muayenesi neredeyse 2000₺, araç bakımları 10000₺’ye yaklaşmış, benzin 35₺, sigortalar 20000₺, bir takım lastik 10000₺ vs. liste uzar gider. Ben bunları dert ederken polis araçlarının lüks olması inan beni çok fazla ilgilendirmiyor. Standart araçlardan farklı bir faydası olacaksa motorsiklette örneğinde olduğu gibi elbette desteklerim.Olum bu kadar araçtan ne olucak sanki. Hem ne güzel devletimiz daha iyi gösteriliyor. değişiklikten ne olucak sanki. bakanımız doğru yapmış
Gayet güzel düşünülmüş. Taksim gibi turistlerin çok uğradığı yerlere konumlandırılarak güzel reklam yapılıyor. Bu araçlarla operasyonlara gidilmez ayrıca iyi yetiştirilmiş polislerimize teslim edilirler. Masraflar hakkında da şöyle diyorum neler nelere paralar harcanıyor onlar bunun yanında denizdeki damla olarak kalıyor.Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
DAMNDevletçi sağ mı, güldürme
Bundan önce mercedes polis arabaları vardı zaten. Hatta mini cooper ve bmw 1 ya da 3 serisi polis arabaları da mevcut zaten.yok hocam mercedes çok gördüm :dSFGDFH ama polis arabasına çevrilmişini ilk kez gördüm çok iyi duruyor ne devriye atarsın onla dflhkşdfh
Açıkla dostum açıkla yazdıysan, neye lanet.
Adama yazıcaktım sana yazmisim kbAçıkla dostum açıkla yazdıysan, neye lanet.