Neler Yeni

Lüks Polis Araçlarımız Hakkında Fikirleriniz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Öyle de yüksek ihtimal bunların davası devam ediyor. Satılırsa etik olmuyor. Zaten kaplamayı söküp satarlar.
Yukarı da yazılmış ama benim de aklıma gelen şeyi söyleyeyim. Benzindir masraftır bu konular milleti birbirine düşürür. Ki genel olarakta insanların haklılık payı var. Fakat bu siz lüks diye alır sergilersiniz biz polisimize veririz bu bizim için büyük bir şey değilmiş manasına geliyor. Mantıklı mı ?
Bu anlam için mantıklı . Masrafları vs. çok olan araçları emniyetin tutmak yerine bütçe olarak kullanacağını düşünüyorum.
Aklıma bu video geldi

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Arif Dağcı
Ben istemiyorum vergimin böyle şeylere gitmesini, Devletin görevi olmayan işlere karışmasını, sen dubai misin dubai kadar zengin misin duvarı kırınca petrol mu fışkırıyor, ulan enflasyon olmuş kaç bilmem kaç tane yüzde kaç vergi var
hemen iptal edelim cevdet istemiyormuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
katılıyorum 20 arabayla devlet batmaz ayrıca bunların giderleri bir yere kadar mafya parasından karşılanacak diye biliyorum.
Ayrıca bu forumda görmedim ama smalı bebeklere verilsin diyen illaki olmuştur/olacaktır.Bu bence çok yanlış milyonları tek bir kişiye harcamak yerine yüzbinlerce yetim/öksüz çocuğumuz gencimiz var bu kardeşlerimize harcanmalı diye düşünüyorum.Zaten smanın herhangi tedavisi yok sadece hastalık yavaşlatılıyor.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
yani bence de onun yerine iş görecek araçlar alınmalıydı kalan para ise başka işlere aktarılabilinilirdi lüks araç bakımları çok masraflı olur uzun vadede he tabi çok uçuk olamsa da masraf masraftır

atanis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Barış İşgören
Instagram
barisisgoren81
Steam
https://steamcommunity.com/id/atanistr/
Discord
barisisgoren
YouTube
Atanis
Olabilir ama bence ülkemizin ekonomik durumuna göre fazla lüks. Bence Volkswagen Passat & Audi A3 & A4 gibi araçlar olabilir.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,376
İsim
Hakan
Devlet gösteriş yapmaz.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
solcular ağlamış. biriside 500k km motor masrafı yapmaz demiş. kusura bakmada sanayide her hafta 1.5dci,1.4 egea,1,3 ve 1,6 dizel motor topluyoruz.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
Kanka hangi tepkiye solcu dedin yani hangi olaua onu anlamadım
şu şekilde açıklayayım. hayatta hiçbir başarısı olmayan, çalışmayan ,cebinde parası olmayan , her zaman devleti, hükümeti ve ya diğer partileri bu duruma bağlayan kişileri varsaydım. bende solcuyum şuan çalışıyorum ve kendime telefon aldım 2 ayda çıkıp ağlamanın manası yok. kendisi fakir olup diğer kişilerinde kendileri gibi kısıtlı hayat yaşamalarını istemeleri onlar için üzücü bir durum. devlet 2 lüks kattı diye envantere ortalığı yıkmadıkları kaldı bir tek. mutlu ol geç

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,376
İsim
Hakan
Yalnız solcular devletcı olur, burada bunu elestırenlerın cogu lıberaldır @KapitalistLiberal Baran mesela mesajıma begendı atmıstı, adam solcu degıl

Top Bottom