-nisay
80+ Bronze
bu nasıl oluyo hocam?Yalnız solcular devletcı olur
bu nasıl oluyo hocam?Yalnız solcular devletcı olur
Bal gibide yapar ve yaptıDevlet gösteriş yapmaz.
Eski ajrantin hükümeti gibi i olmaya devam sız makarna yanında ekmek yemeyeBal gibide yapar ve yaptı
Bal gıbı solcu devletcidirbu nasıl oluyo hocam?
ekonomik olarak solcular devletçi desen anlarım da siyasal olarak solcular devletçi dersen biraz komik kaçıyo. yine sen bilirsin tabii.Bal gıbı solcu devletcidir
siyasi pusulada
hangi mesajınYalnız solcular devletcı olur, burada bunu elestırenlerın cogu lıberaldır @KapitalistLiberal Baran mesela mesajıma begendı atmıstı, adam solcu degıl
Siyasi pusulaya hanı 4lude olsa her sekilde ismiekonomik olarak solcular devletçi desen anlarım da siyasal olarak solcular devletçi dersen biraz komik kaçıyo. yine sen bilirsin tabii.
Olm dedimya devlet luks arac alır mı dıye onu begendınhangi mesajın
kardeş liberal adam devletin her türlü harcamısana karşıdırSiyasi pusulaya hanı 4lude olsa her sekilde ismi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olm dedimya devlet luks arac alır mı dıye onu begendın
klavye değişme vakti gelmiş.Siyasi pusulaya hanı 4lude olsa her sekilde ismi
Kankım ben sana bı sey demedım zaten, bırı bana solcu tarzı bı sey dedıydıdekardeş liberal adam devletin her türlü harcamısana karşıdır
Ferrari polis arabası olmuş vay be kanka ne ülkemiz varArkadaşlar bence en mükemmel şekilde değerlendirilmiş. Ancak bazı insanlar böyle düşünmüyor. Benim düşüncem tabii ki bu araçlar satılıp belki onlarca Egea alınabilirdi fakat bir kerecikte bizim ülkemizde lüks polis araçları olsun aga. Hayatımda ilk defa bu kadar mutlu oldum. Şuna bakın Ferrari, Bentley ve RS6 Avant var. Siz ne demek istersiniz ? Bana katılıyor musunuz ? Bir kezde bizim ülkemizde lüks polis aracı olsun bence.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle