🔥İndirim Lumin Flask 500 ml Termos 320 TL 🔥

yaw anlamıyorum varya geçen bi telefon alırkende aynısını yaşamıştım renk değişince biyat neden bu kadar uçuyor kalitesi mi düşüyor stok yoksa aynı fiyattan yaz bitti de bi teleofn alıcaktık yeşili 16.6k beyazı 23.8k neyse termos güzel beğenen alır
stok bitiyor o satıcıda, ama listelenmeye devam ediyor, satıcıya baktıysan siyah renk için, satıcı hepsiburada değil, farklı Teknotic diye birisi satıyor.

Ne kadar sıcak tutar bu markadan yada modelden kullanan var mı

daha önce kullandım. 2 adet almıştım bende kronik su sızdırma problemi vardı 1 tanesinde iade etmiştim. Onun haricinde çok fazla performans beklemeyin. tabii ki bi stanley değil. 2,5 saate kadar güzel sıcak tutuyor. sonrası ılımaya başlıyor bilginiz olsun.

Yere düşerse ya da bir yere vurursanız sıcaklığı dışarı vermeye başlıyor, 1 saat bile sıcak tutamaz hale geliyor. Stanleyler ucuz değil ama alıyorken biraz daha verip onu almak lazım bir kere düşünce çöp olmaz hem ömür boyu garantisi var.

Ne kadar sıcak tutar bu markadan yada modelden kullanan var mı
18 saat soğuk 12 saat sıcak demişler ama optimum için 9 saat soğuk 7 saat sıcak diye yazıyor ve yorumlarda da insanlar beğenmiş. 500ml için 300 lira çok iyi bence, stanleyin quick flip ile falan kıyaslarsak bedava kalıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,428
Üyeler
186,622
Son üye
mtnakman
Geri