- Reaksiyon skoru
- 820
yaw anlamıyorum varya geçen bi telefon alırkende aynısını yaşamıştım renk değişince biyat neden bu kadar uçuyor kalitesi mi düşüyor stok yoksa aynı fiyattan yaz bitti de bi teleofn alıcaktık yeşili 16.6k beyazı 23.8k neyse termos güzel beğenen alır
stok bitiyor o satıcıda, ama listelenmeye devam ediyor, satıcıya baktıysan siyah renk için, satıcı hepsiburada değil, farklı Teknotic diye birisi satıyor.yaw anlamıyorum varya geçen bi telefon alırkende aynısını yaşamıştım renk değişince biyat neden bu kadar uçuyor kalitesi mi düşüyor stok yoksa aynı fiyattan yaz bitti de bi teleofn alıcaktık yeşili 16.6k beyazı 23.8k neyse termos güzel beğenen alır
Lumin Flask fiyat performanstır. İyidir.Ne kadar sıcak tutar bu markadan yada modelden kullanan var mı
18 saat soğuk 12 saat sıcak demişler ama optimum için 9 saat soğuk 7 saat sıcak diye yazıyor ve yorumlarda da insanlar beğenmiş. 500ml için 300 lira çok iyi bence, stanleyin quick flip ile falan kıyaslarsak bedava kalıyor.Ne kadar sıcak tutar bu markadan yada modelden kullanan var mı
Çektim hocam 2 tane sağ olun18 saat soğuk 12 saat sıcak demişler ama optimum için 9 saat soğuk 7 saat sıcak diye yazıyor ve yorumlarda da insanlar beğenmiş. 500ml için 300 lira çok iyi bence, stanleyin quick flip ile falan kıyaslarsak bedava kalıyor.