CanCel
80+ Silver
anlamadım ?BTC TÜRK hcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 ira yatırıp emir verebiirsiniz?
anlamadım ?BTC TÜRK hcam
Ben 100₺ ile girmedim sadece olayın riskine değindim. İyi forumlar.zaten 100 lirayla girmişsin ne riski anlamaıdm
tamamBen 100₺ ile girmedim sadece olayın riskine değindim. İyi forumlar.
100 T İE BASAanlamadım ?
Minimum yatırıma limiti var mı? Yoksa 10 lira ile de girebiliyor muyum?BTC TÜRK hcam
MİN 100 TMinimum yatırıma limiti var mı? Yoksa 10 lira ile de girebiliyor muyum?![]()
10tl ile zaten alım yaptırmaz.Minimum yatırıma limiti var mı? Yoksa 10 lira ile de girebiliyor muyum?![]()
HCM BİTCİN uzun yatırım iççin uygun değilldir benceRiske atacak paranız varsa Borsa işine girin, yoksa küçük mebla ile uzun vade arka planı sağlam olanlardan alıp bırakın derim. İlk zaman 2000TL'den 1400tl kar ettiğim zamanlar olmuştu farklı Coin'ler üzerinden ama şu an dipte mesela anapara olan kısım yarıdan fazla eridi, fakat tekrar yükselişe geçicek zaten. Şu dönem belli mebla ile orta-uzun vade için bi' şeyler alınabilir.
Devamlı takip ya da doğru emirleri verirsen zaten aradaki dalgalanmalardan yararlanırsın, benim bahsettiğim bilgisi olmayan ve küçük mebla girecek arkadaşlar için, çünkü nerede alıp satacağını bilmediği ya da zamanı sürekli onun başında geçiremeyeceği için, ileriye dönük bir kaç altcoin için yatırım amaçlı kullanabilir. Bu piyasa belli olmaz çünkü, Bitcoin'in nereden geldiğini herkes biliyor, tabi tekrar bunu yapacak coin var mı tartışılır ama 100tl kenarda eriyeceğine atabilir. Kişiye kalmış bi'şey borsa işi...HCM BİTCİN uzun yatırım iççin uygun değilldir bence
ben saatik giriyrum
10₺'yi 20 yaparsak döner yeriz fena mı?10tl ile zaten alım yaptırmaz.![]()
20tl'nin kendisini ye daha sağlıklı kardeşim.10₺'yi 20 yaparsak döner yeriz fena mı?![]()