LUTFEN ACİL YARDIMCI OLUN BİLGİSAYARIN EKRANI GELMİYOR

Reaksiyon skoru
3
Merhaba arkadaslar az önce fc 26 oynuyordum oyunu kapattım sigara içmeye gittim geldigimde hp victus var bende güç düşmesinin üstündeki beyaz ışık yanmıyor fanlar çalışıyor arkada video vardı onun sesi geliyor ama ekran tamamen simsiyah güç düğmesine basıyorum bir şey olmuyor ki zaten suan güç düşmesinin ustunde beyaz ışık yanmıyor basmam bir ise yaramıyor bu sebepten ama bilgisayar çalışıyor mouse ışığı yanıyor kulaklıktan video sesi geliyor ama ekran yok ctrl alt delete yaptım ekran olmadığı için bisey gelmedi bilgisayarda kapatamıyorum su an napicam bilmiyorum lutfen yardımcı olun
17595376890673415748859275876090.webp

Merhaba arkadaslar az önce fc 26 oynuyordum oyunu kapattım sigara içmeye gittim geldigimde hp victus var bende güç düşmesinin üstündeki beyaz ışık yanmıyor fanlar çalışıyor arkada video vardı onun sesi geliyor ama ekran tamamen simsiyah güç düğmesine basıyorum bir şey olmuyor ki zaten suan güç düşmesinin ustunde beyaz ışık yanmıyor basmam bir ise yaramıyor bu sebepten ama bilgisayar çalışıyor mouse ışığı yanıyor kulaklıktan video sesi geliyor ama ekran yok ctrl alt delete yaptım ekran olmadığı için bisey gelmedi bilgisayarda kapatamıyorum su an napicam bilmiyorum lutfen yardımcı olunAlıntıyı görüntüle
ctrl alt shift b kısayolunu dene hocam ekran kartını resetlesin

Güç düğmesine uzun basılı tut hocam komple kapansın bilgisayar
Kral yaklaşık bi 2 dakikadır falan basılı tutuyorum ama zaten pc de güç düşmesinden beyaz ışık gelmediği zaman kapalı halde oluyor bastığımda beyaz ışık geliyor ve açılıyor suan pc açık olmasına rağmen beyaz ışık yok o sebepten basılı tutunca kapanmıyor suan

Kral yaklaşık bi 2 dakikadır falan basılı tutuyorum ama zaten pc de güç düşmesinden beyaz ışık gelmediği zaman kapalı halde oluyor bastığımda beyaz ışık geliyor ve açılıyor suan pc açık olmasına rağmen beyaz ışık yok o sebepten basılı tutunca kapanmıyor suan
prizde ise prizden çekin şarjı bitip kapansın daha sonra açmayı deneyin tekrar görüntü gelmez ise donanıma bakmak gerekir

prizde ise prizden çekin şarjı bitip kapansın daha sonra açmayı deneyin tekrar görüntü gelmez ise donanıma bakmak gerekir
Aynen öyle elektriğini kes hocam şarjı kendi kendine bitsin
Bataryası çıkarılabilir değil sanırım bu modelde
Şarj bittikten sonra kapanır tekrar şarja takarsın hemen açma biraz şarj olsun ondan sonra açarsın ek olarak batarya boşaldığında güç düğmesine en az 30 saniye 1 dk basılı tut statik elektriğini de atsın.

Suan onu yaptım zaten şarjının bitmesini bekliyorum ama sigara içmeye giderken masaustundeydi tam odaya girdiğimde bi anda gitti ekran oyun esnasında olsa tamam diyeceğim ama durduk yere gitmesi çok garip ve şuan biseyde yapamıyorum kapanmıyorda bilgisayar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle elektriğini kes hocam şarjı kendi kendine bitsin
Bataryası çıkarılabilir değil sanırım bu modelde
Şarj bittikten sonra kapanır tekrar şarja takarsın hemen açma biraz şarj olsun ondan sonra açarsın ek olarak batarya boşaldığında güç düğmesine en az 30 saniye 1 dk basılı tut statik elektriğini de atsın.
Tamamdır kral sagolasin sarji bitince deneyecegim

Suan onu yaptım zaten şarjının bitmesini bekliyorum ama sigara içmeye giderken masaustundeydi tam odaya girdiğimde bi anda gitti ekran oyun esnasında olsa tamam diyeceğim ama durduk yere gitmesi çok garip ve şuan biseyde yapamıyorum kapanmıyorda bilgisayar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır kral sagolasin sarji bitince deneyecegim
Teknik bilgin varsa alt kasayı sök bataryanın soketini çek diyeceğim de bilgin yoksa anlamıyorsan hiç bulaşma alt kasanın tırnaklarını kırarsın açarken

Teknik bilgin varsa alt kasayı sök bataryanın soketini çek diyeceğim de bilgin yoksa anlamıyorsan hiç bulaşma alt kasanın tırnaklarını kırarsın açarken
Laptopa üniversite dolayısıyla yeni geçtim laptop bilgim 0 masaüstü bilgisayarım vardı onda kasa açma termal macun yenileme gibi bilgilerim vardı ama laptopda 0 im teknik bilgi olarak mecbur suan bekleyeceğim şarj bitmesini

Laptopa üniversite dolayısıyla yeni geçtim laptop bilgim 0 masaüstü bilgisayarım vardı onda kasa açma termal macun yenileme gibi bilgilerim vardı ama laptopda 0 im teknik bilgi olarak mecbur suan bekleyeceğim şarj bitmesini
Şey denesene bir de hocam ekranı kapat belki uyku moduna falan geçer sonra tekrar açtığında ekran gelebilir bir ihtimal

Şey denesene bir de hocam ekranı kapat belki uyku moduna falan geçer sonra tekrar açtığında ekran gelebilir bir ihtimal
Onuda denedim ekranı kapattım ama benim bilgisayar garip bi şekilde ilk aldığımdan beri ekranı kapatmama rağmen açık durmaya devam ediyor ondan dolayi ondanda kurtaramadım şuan

Onuda denedim ekranı kapattım ama benim bilgisayar garip bi şekilde ilk aldığımdan beri ekranı kapatmama rağmen açık durmaya devam ediyor ondan dolayi ondanda kurtaramadım şuan
Anladım hocam.
Mecbur bataryanın bitmesini bekleyeceksin o halde, umarım sonrasında açılır sorunun çözülür.
Çözülürse eğer açılınca güç seçeneklerine gir arama yerinden aratıp orada solda kapağın kapatıldığında ne yapılacağını seç e tıklayıp oradan ayarlayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri