LÜTFEN BAKIN 144HZ MÖNİTÖR 60HZ MÖNİTÖR FPS ETKİLERMİ

AneX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,181
beyler şimdi yeni çıkan da3 sistemi alacam fakat mönitör alsammı 60hz eski mönitörüm var taş gibi hiç sıkıntısı yok ama kasanın performansını verememesinden korkuyom sizce fps etkilermi abdulaah abi görürsen bak

Monitör 60hz olduğu için sistem 100 FPS alsa bile 60 FPS gibi oynarsın akıcı olmaz
Bence al bende aldım LG 144 Hz monitörü
Hayır olsun buarada

beyler şimdi yeni çıkan da3 sistemi alacam fakat mönitör alsammı 60hz eski mönitörüm var taş gibi hiç sıkıntısı yok ama kasanın performansını verememesinden korkuyom sizce fps etkilermi abdulaah abi görürsen bak
Sistemin vereceği fps değişmez ama sen monitörün yenileme hızından dolayı o performansı anlayamazsın. Kısaca 300fps alsan bile monitörden dolayı 60fps gibi görürsün.

144 al 60hz de 250 fps alsanda 60 ile oyanuyor gibi hissedersin

beyler kısacası möntör lazım fakat 144 hz 1ms mönitör önerisi varmıdır 1200 tl geçmiyecek şekilde bütçem kısıtlı

beyler kısacası möntör lazım fakat 144 hz 1ms mönitör önerisi varmıdır 1200 TL geçmiyecek şekilde bütçem kısıtlı
James Donkey monitörler var.

beyler kısacası möntör lazım fakat 144 hz 1ms mönitör önerisi varmıdır 1200 TL geçmiyecek şekilde bütçem kısıtlı
Dostum kimse belirtmemiş ama, eğer 144Hz monitör alırsan 300FPS alsan da 144 FPS gibi görürsün. Bu kasanın performansını etkilemez, bana göre monitör değişmene gerek yok.

144 HZ ile 60 HZ arasında dağlar kadar fark var haberin olsun.

144hz alıcam o zaman poffff daha çok çalışacam :(

Geri