Neler Yeni

Lütfen ölmeyi denemeyiniz!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

TİTAN.

80+ Platinum
Cumartesi saat 12.30 civarında 3. intihar girişimim gerçekleşti.
Evet sonunda oldu.
Fakat bakın bakalım yine burdayım. Ölmedim. 1 gün acil servis 2 gün yoğun bakım derken iyileştim. Temizlendim.
Orada bir hemşire dedi ki :
"Filmlerdeki gibi ölemezsin hemen, hastaneye kaldırılırsın, 1 hafta kalırsın, yoğun bakımda eziyet görürsün, gidersin evine "

O kadar haklı ki. O 2 gün çok kötü geçti benim için. 3 gün ot gibi yaşadım. Siz siz olun yalnız kalmayın. Bu işi de DENEMEYIN.
Emin ol senin gibi düşünen çok var ama el mahkum

NightWish2434

80+ Silver
Evet sonunda oldu.
Fakat bakın bakalım yine burdayım. Ölmedim. 1 gün acil servis 2 gün yoğun bakım derken iyileştim. Temizlendim.
"Filmlerdeki gibi ölemezsin hemen, hastaneye kaldırılırsın, 1 hafta kalırsın, yoğun bakımda eziyet görürsün, gidersin evine "

O kadar haklı ki. O 2 gün çok kötü geçti benim için. 3 gün ot gibi yaşadım. Siz siz olun yalnız kalmayın. Bu işi de DENEMEYIN.
cumartesi saat 12.30 civarında ben çalışıyordum sen dua et haline
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler o değilde şahin alınır mı sizce bu devirde hala
dökülüyor ya şahin

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Evet sonunda oldu.

adam resmen 3 vardiya şeklinde her gün 3 kere böyle düzenli konu açıyor. Allah akıl dağıtırken zhonya basmış bu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom