Neler Yeni

Yardım LÜTFEN SERVİS VE DİĞER SORUNLAR İÇİN YARDIM!

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ataberk ülük
Instagram
Ataberktklr
Arkadaşlar derdime derman olucağınızı biliyorum ve gerçekten çok sıkıldım lütfen akıl verin ve bana napıcağıma dair yol gösterin,
Öncelikle sistemim
Monitör; Aoc 240 hz 0.5 ms
İşlemci: i7 11700k
Anakart: msi z590a pro
Ekran kartı: 3060 tuff
Ssd: samsung evo980 pro 1tb
Ram: phanter 3200 8x2
İnternetim 500mbs turkcell fiber

Hemen hemen ilk aldığımda hazır olarak olsamda içinde ki tüm parçaları değiştirdim en son sistem bunları aldım türkiye bünyesinde birisi için cidden büyük bütçeler evinde oynamak için ekipmanları saymıyorum bile

Velasıl oyunlarda artık fps düşüşü ve drop olmaktan çok yoruldum driverler yaptım güncelledim arka plan kapattım herşeyi yetmedi olmadı PUBG (100-170 fps çatışma ve squat modda 80 e kadar düşüyo fps) de böyle bi sistem mouse yavaşça çevirdiğimde akması gerekirken saniyelik çevirdiğim her karede kasmaya başlıyo, valorantta 250fps alıyorum denkleri 400 alıyo
Keyif almamaya başladım ve çok kafama takmaya başladım servise mi göndereyim parçaları napayım ne yapmam lazım lütfen gereksiz şeyler yazmak yerine RİCA EDİYORUM YAŞAMIŞ VE DENEYİMLEMİŞ KİŞİLER YARDIMCI OLSUN YALVARIYORUM

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Dostum bu sorunları yaşamadım ancak öncelikle sistemini test etmekte fayda var. Bileşen bileşen performanslarına bakmak faydalı olacaktır.
İşlemci için Cinebench kullanılabilir,
Ekran kartı için Furmark popüler,
Ssd için crystaldisk info ile sağlığına, crystaldisk mark ile performansına bakabilirsin,
Ramleri veya anakartı sınamanın bir yolu var mıdır bilemiyorum, muhtemelen ramler için de uygulama vardır ancak bilgim dahilinde değil.
Bu uygulamalardaki performans sonuçlarını uygulama içinde sağlanmışsa oradan veya internette aratarak aynı model ürünler ile kıyaslayabilirsin, ayrıca sıcaklıklar da önemli eğer sıcaklıklardan anlamazsan yine burada sorabilirsin.
Psu olarak ne kullanıyorsun, besleyememesi veya stabil güç verememesi mümkün mü?
Ramlerinin çalışma hızını da bios üzerinden kontrol et, bazen doğru hızda çalışmayabiliyorlar, belki ramlerinden biri şehit olmuş dahi olabilir onu da görev yöneticisinden falan kontrol et.
Kusura bakma bazı şeyler çok temel oldu ancak arka planı temizlemek dışında neler yaptın bilemiyorum, bu işlemlerde bir hata vs tespit edersen onun üstüne düşersin, bunları denersen ve bir şey bulamazsan umuyorum daha iyi bilen arkadaşlar sana yardımcı olurlar.

Top Bottom