Bu arada kaç winin varFaceit kaç level faceit?? MM bakmıyorum MMde herkes global zaten
Steam Community :: Error
steamcommunity.com
Bu arada kaç winin varFaceit kaç level faceit?? MM bakmıyorum MMde herkes global zaten
steamcommunity.com
MMde 589 yoldaşta 266Bu arada kaç winin var
Faceit girmedimFaceit kaç level faceit?? MM bakmıyorum MMde herkes global zaten
steamcommunity.com
Benim 120 winim var fakat s6 gördüm en fazla, bir maçta min 30 kill alsam dahi ki kolay bişey bu daMMde 589 yoldaşta 266
Hhahahaah senin gibiler anca MM oynar burda millete ''glOBelİĞm lEn mıQ'' yaparsınız anca mm adklşaskşdlaslkdasFaceit girmedim
Mm 689 yoldaş 548MMde 589 yoldaşta 266
Faceit girince ne oluyor berk rip tepe felanmıHhahahaah senin gibiler anca MM oynar burda millete ''glOBelİĞm lEn mıQ'' yaparsınız anca mm adklşaskşdlaslkdas
Kendini geliştirirsin sen git mm oyna ordaki 500 saat globalleri vur aferin askldasjdjkasşdasMm 689 yoldaş 548
Mesaj otomatik birleştirildi:
Faceit girince ne oluyor berk rip tepe felanmı
İlk tamamla o zamanTamam abi PC'mi tamamlıyım elimi shift'ten çekmem söz
Senin levelin kaç 1 haftada geçeyimKendini geliştirirsin sen git mm oyna ordaki 500 saat globalleri vur aferin askldasjdjkasşdas
Birde lafın gelişi söylemiştim bu kadar ciddiye alınacağını bikmiyordumKendini geliştirirsin sen git mm oyna ordaki 500 saat globalleri vur aferin askldasjdjkasşdas
1 haftada geçeyim diyor ya allahım sen bana sabır ver 9 levelim kardeşim hadi lütfen 1 haftada geç ya beni allah rızası için yahu hadi lütfen geç beniSenin levelin kaç 1 haftada geçeyim
Berk rip tepe mi kaldı Başımıza Woxic ***Mm 689 yoldaş 548
Mesaj otomatik birleştirildi:
Faceit girince ne oluyor berk rip tepe felanmı