AirhawkDuoFanboy
80+
Faceit kaç levelsin? Soruma hala cevap vermedin?görüşmedeyim
Faceit kaç levelsin? Soruma hala cevap vermedin?görüşmedeyim
faceit oynamadım ama oynayacağımFaceit kaç levelsin? Soruma hala cevap vermedin?
Profesyonel olacağım diyorsun, ama faceit oynamamışsın. ESEA oynuyor musun?faceit oynamadım ama oynayacağım
oynadımProfesyonel olacağım diyorsun, ama faceit oynamamışsın. ESEA oynuyor musun?
faceitte oynadım ama oynadım denmezProfesyonel olacağım diyorsun, ama faceit oynamamışsın. ESEA oynuyor musun?
Rankın nedir?oynadım
tmPro mro diyo “globel” yazip duruyor. Kim olm bu, bi eline sniper bi eline taramali al gel bicakla haritadan siler yok ederim. Ben oyuna girdim mi saygisindan tum playerlar silah birakir.
beni goren adam direkt yereyatip olmus numarasi yapar “agam sen mermi harcama zaten oldureceksin mermin gitmesin agam, gozunu seveyim headshot atma agam” diye aglayip zirlarlar aslan
a-Rankın nedir?
A- rank olup profesyonel olacağına, yürekten inanıyor musun?tm
Mesaj otomatik birleştirildi:
a-
Dostum takım ile görüşmedeyim çok oynamdım zaten ve gaming house açtık kolay gelmedimA- rank olup profesyonel olacağına, yürekten inanıyor musun?
500-600'e yakın maçım var rank A+'ım övünmek için demiyorum ama bu kadar takım görüşmelerine falan giriyorsun en az bir A ol bariDostum takım ile görüşmedeyim çok oynamdım zaten ve gaming house açtık kolay gelmedim
Çok oynamadım diyorum kıtmısın acaba500-600'e yakın maçım var rank A+'ım övünmek için demiyorum ama bu kadar takım görüşmelerine falan giriyorsun en az bir A ol bari