Neler Yeni

Lütfen şu tuşa basın (cs-go oynayanlar)

sparTA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
tayfun akpınar
Arkadaşlar kafayı yicem miden short gidiyorum shifte basıyorum adam paldır küldür koşuyo ya onun yüzünden maçı verdik sen nasıl globelsin arkadaş manyak ya sürekli ses verdi lütfen arkadaşlar shifte basın ya olur olmadık yerde koşmayın at gibi bedava yemek vermiyolar allah için ya
shift

Barneystinson

80+ Silver
Dostum senin derdin nedir? Bana kıt mısın falan diyorsun? Raporlayıp geçiyorum.
Zaten bir tavsiyede bulundum, bu kadar takım görüşmelerine giriyorsun (Mahalle takımı değildir umarım :unsure: ) en az bir A rank olmanı tavsiye ettim.
Hayır 2 saattir diyomkğ çok oynamdım merak etme çok bilindik oyuncular var takımda

Barneystinson

80+ Silver

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Sen herhalde beni tanımıyosun forumda ben bu forumda cs go yu herkesten iyi oynayan ve bu işimin bu olduğu birisiyim aynanın karşında HaWlı pozlar verelek olmuyor bu
Forumun en iyisi mi? sköşadklşiaskidaskldasklşd allahım yardım et sen banaaa yeni gördüm bu yorumu daha faceit hesabın yok esea a ranksın allahım yardım et
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir kişi daha tanımadan konuşuyor ben 7 yıldır cs go oynuyorum son 4 yıl profesyonel olarak oynuyorum sen silverla karşı 25 vuruyorsan ben globellere 40 -50 vuruyorum
500 saat globallere karşı

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Sen herhalde beni tanımıyosun forumda ben bu forumda cs go yu herkesten iyi oynayan ve bu işimin bu olduğu birisiyim aynanın karşında HaWlı pozlar verelek olmuyor bu
dostum ne dedigini farkındamısın? herkesten iyi oynuyorsun bu forumda falan? neyse yaşayarak öğrenirsin.

Barneystinson

80+ Silver
dostum ne dedigini farkındamısın? herkesten iyi oynuyorsun bu forumda falan? neyse yaşayarak öğrenirsin.
Kankam sen yapma bari lafın gelişi söylediğimi kaç kere söylicem

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

Barneystinson

80+ Silver