Neler Yeni

Çözüldü✓ lutfen yardim anakart soket yamuldu

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
Arkadaşlar nzxt h6 flow rgbli kasa aldım hersey tamam di toplama aşamasında lakin son evre de rgb kablosunu takarken ciplerden birini arkadaş yamulttu kopmadı yamuldu biraz, düzeltmeye çalıştım lakin çok sert kırmaktan korkuyorum, başka takabileceğim yeri var mı anakart üzerinde ?
msi b650 tomahawk WiFi anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:

çip bu

Ekler

• 20240620_121205.jpg
    20240620_121205.jpg
    1.3 MB · Hit: 83

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çip değil kardeşim o pinleri yamultmuşsun ince uçlu pense ile düzeltebilirsin .
eyvallah kardeşim parmagımla düzelttim

Çip değil kardeşim o pinleri yamultmuşsun ince uçlu pense ile düzeltebilirsin .
kanka yine tutukluk yapıyor muhtemelen pinler hasar gördü, başka takabilecegim pin yeri var mı anakartin uzerinde

Son düzenleme:

Farex

80+ Silver
eyvallah kardeşim parmagımla düzelttim

kanka yine tutukluk yapıyor muhtemelen pinler hasar gördü, başka takabilecegim pin yeri var mı anakartin uzerinde
Reis pinleri dümdüz yaparsan düzelir hala demekki yamuk onu düzlemenin yolu ince uçlu pense.

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
Reis pinleri dümdüz yaparsan düzelir hala demekki yamuk onu düzlemenin yolu ince uçlu pense.
kasayı acıyorum ya fan ışıkları yanıyor lakin 20 30 saniye sonra sönüyor anlamıyorum

Farex

80+ Silver
kasayı acıyorum ya fan ışıkları yanıyor lakin 20 30 saniye sonra sönüyor anlamıyorum
O zaman farklı bir sorun var o soketle pinlerle alakası yok doğru kablolama yaptığına emin misin veya başka bir yerinde hasar eksik bir kablo falan?

MUSA54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
MUSA
O zaman farklı bir sorun var o soketle pinlerle alakası yok doğru kablolama yaptığına emin misin veya başka bir yerinde hasar eksik bir kablo falan?
bi tanidiga toplattım lakin sıvı soğutucu fanlarindan da ses geliyor sıkıntı olabilir evet

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,386
İsim
Berk
Arkadaşlar nzxt h6 flow rgbli kasa aldım hersey tamam di toplama aşamasında lakin son evre de rgb kablosunu takarken ciplerden birini arkadaş yamulttu kopmadı yamuldu biraz, düzeltmeye çalıştım lakin çok sert kırmaktan korkuyorum, başka takabileceğim yeri var mı anakart üzerinde ?
msi b650 tomahawk WiFi anakart

çip bu
arkadaşta arkadaşmış yani nasıl becermiş tek pini yamultmayı enteresan..

Farex

80+ Silver
sistem açılıyor 20 30 saniye yanıyor sonra sönüyor, üstünde rgb için düğme de yok
Rbg soketini sök öyle tak aynısını yapıyorsa ya bir yerde eksik bir şey var ya psu yetmiyor yada anakart yanmışda olabilir onu geçtim ekran kartı chipsetide arızalı olabilir bilemezsin çok olasılık var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Sistemdeki sorunun bunun yamulmasıyla bir alakası olacağını sanmıyorum.

ozan2327

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
ozan başaran
aman hocam bende soket pinleri yamuldu sandım😀 ince uçlu birşeyle düzeltmeyi deneyin beceremem derseniz iyi bir bilgisayarcıya götürün

Top Bottom