Neler Yeni

Lütfen Yardım edermisinizİnternet sorununu çözemediğim için pc yi iade edebilir miyim

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Yasar Dalgan
dostum odana 2-3 geliyor diye bir şey öyle bir saçmalık yok odan da telefonunla vs cekmiyor sadece ki istediğin kadar wifi ile bağlan internete bilgisayardan stabil olmayacak ethernet cekebilirsin ben modemden 15 m ethernet ile cektim.
Evin içerisi nasıl kanka Kablo kanalları falan var dimi ben istemiyorum işte bunu kablo kanalı cart curt istemiyorum

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
arda bey
Evin içerisi nasıl kanka Kablo kanalları falan var dimi ben istemiyorum işte bunu kablo kanalı cart curt istemiyorum
yaw ne kablo kanalı modemden çektim bir de bu kablolari koyduğun yapışkanlı bir plastik var evin içinde görüntü kirliliği yapmasın diye onlarla kapattim görünen kısımları

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Yasar Dalgan
yaw ne kablo kanalı modemden çektim bir de bu kablolari koyduğun yapışkanlı bir plastik var evin içinde görüntü kirliliği yapmasın diye onlarla kapattim görünen kısımları
Ya valla yapamam hocam bize kablo döşemeden yapabileceğimiz bir çözüm lazım

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Metehan
Dün akşam gözüm döndü ondan dolayı iadeye niyetlendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ethernet girişi bulunuyor mu
Hayır kurulum yapıp fişe takıp çalıştırıyosun.
Özelliği ; kablosuz ağınızın menzilini güçlendiriyor. (1 diş çekiyorsa onu 3-4 diş yapıyor mesela ) . Böylelikle daha stabil internet kullanabiliyorsunuz

Ps4cü35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Yasar Dalgan
Hayır kurulum yapıp fişe takıp çalıştırıyosun.
Özelliği ; kablosuz ağınızın menzilini güçlendiriyor. (1 diş çekiyorsa onu 3-4 diş yapıyor mesela ) . Böylelikle daha stabil internet kullanabiliyorsunuz
Masaüstüne nasıl bağlamayı düşünüyorsun bu cihazı

Top Bottom