AfyYT 80+ Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 137 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Furkan Yıldırım 12 Kasım 2020 #1 İnternete geziyom 15 dk da bir internet gidiyor ttnet kulanıyom lütfen yardım
EMREG 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,522 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 17,420 Konum YKS 2025 İsim Emre Güleryüz İlgilendiği Kategoriler AYT Matematik Instagram no Steam no Twitter yok Facebook no Discord no Reddit yok 12 Kasım 2020 #2 Bir iki blgi yazaydın dostum? Altyapın nasıl? Modemin sağlam mı? Pek alakası olmaz ama kaç mbs paket? Pek alakası olmaz ama download-upload?
Bir iki blgi yazaydın dostum? Altyapın nasıl? Modemin sağlam mı? Pek alakası olmaz ama kaç mbs paket? Pek alakası olmaz ama download-upload?
AfyYT 80+ Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 137 Dahası Reaksiyon skoru 22 İsim Furkan Yıldırım 12 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 EMREG yazmış: Bir iki blgi yazaydın dostum? Altyapın nasıl? Modemin sağlam mı? Pek alakası olmaz ama kaç mbs paket? Pek alakası olmaz ama download-upload? Devamı için tıklayın... Dowland 10.4 Upload.0.5 Eskiden internet gitmiyordu Altyapıyı bilmiyorum ne olduğunu Modem sağlam
EMREG yazmış: Bir iki blgi yazaydın dostum? Altyapın nasıl? Modemin sağlam mı? Pek alakası olmaz ama kaç mbs paket? Pek alakası olmaz ama download-upload? Devamı için tıklayın... Dowland 10.4 Upload.0.5 Eskiden internet gitmiyordu Altyapıyı bilmiyorum ne olduğunu Modem sağlam
EMREG 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 17,522 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 17,420 Konum YKS 2025 İsim Emre Güleryüz İlgilendiği Kategoriler AYT Matematik Instagram no Steam no Twitter yok Facebook no Discord no Reddit yok 12 Kasım 2020 #4 Modem sağlam ise baya garip. Ethernet kablonda sıkıntı var mı?Ya da kartında? Altyapı kötü ise sıkıntı ondan olabilir. @crazyreign
Modem sağlam ise baya garip. Ethernet kablonda sıkıntı var mı?Ya da kartında? Altyapı kötü ise sıkıntı ondan olabilir. @crazyreign
leroxy 80+ Platinum Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 13,336 En İyi Cevap 24 Dahası Reaksiyon skoru 17,921 İsim Alp İlgilendiği Kategoriler İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games 12 Kasım 2020 #5 Başka bir modem ile internet almayı dene. Başka bir modemin kurulumu için internet aboneliğinin olduğu numaradan. 6606'ya SIFRE Yazıp Hizmet numaranı ekle. gönder. modem kurulumunu yap.
Başka bir modem ile internet almayı dene. Başka bir modemin kurulumu için internet aboneliğinin olduğu numaradan. 6606'ya SIFRE Yazıp Hizmet numaranı ekle. gönder. modem kurulumunu yap.