Neler Yeni

LÜTFEN YARDIM EDİN PC YE TROJAN VİRÜSÜ BULAŞMIŞ

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Screenshot_2023-03-04-09-19-47-1.png

Arkadaslar dun pubg mobile random hesap aldim internetten onlara outlooktan giris yaptiktan sonra pcyi tam tarama yaptim trojan buldu 1 adet bunu ben nasil yok ederim ?

Phanzox

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Arkadaslar dun PUBG mobile random hesap aldim internetten onlara outlooktan giris yaptiktan sonra pcyi tam tarama yaptim trojan buldu 1 adet bunu ben nasil yok ederim ?
Konudaki etkinleştirme kodunu gir ve tam tarama tap.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdir hocam yapiyim sonucu atarim buraya

TahinPekmez

80+ Silver
Bilgisayarın da yüklü olan çevrimdışı defender taraması yap. En iyi çözüm format bunu sakın unutma 😁

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Harbi format at en iyisi pc hızlanır en azındab ben bi keresinde düzelene kadar 3 defa format atmıştım şuan sıkıntı yok.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bilgisayarın da yüklü olan çevrimdışı defender taraması yap. En iyi çözüm format bunu sakın unutma 😁
Hocam windows defender ile cevrimdisi taramasi yapsam olur mu ? Format atmaya da useniyorum hocam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harbi format at en iyisi pc hızlanır en azındab ben bi keresinde düzelene kadar 3 defa format atmıştım şuan sıkıntı yok.
hocam useniyorum format atmaya ya 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam çevrimdışı tarama yaptım sorun yok, tam tarama yaptım sorun yok, hızlı tarama yaptım sorun yok. Şimdi malwarebytes ve kaspersky ile deneyeceğim.

Son düzenleme:

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
hocam ilk önce windows defender ile tam tarama, çevrimdışı tarama ve hızlı tarama yaptım hiç bir şey çıkmadı. Şimdi dediğiniz yöntem ile hızlı tarama yaptım bir şey çıkmadı, ardından tam tarama yaptım yine bir şey çıkmadı. Bir de malwarebytes ile deneyeceğim.

Phanzox

80+ Silver
hocam ilk önce windows defender ile tam tarama, çevrimdışı tarama ve hızlı tarama yaptım hiç bir şey çıkmadı. Şimdi dediğiniz yöntem ile hızlı tarama yaptım bir şey çıkmadı, ardından tam tarama yaptım yine bir şey çıkmadı. Bir de malwarebytes ile deneyeceğim.
Tüm antivirüsler aynı anda yüklü olmasın malwarebytes yükliceksen kaspersky'ı kaldır yoksa hepsi aynı anda çalışırsa bilgisayar çorbaya döner.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Tüm antivirüsler aynı anda yüklü olmasın malwarebytes yükliceksen kaspersky'ı kaldır yoksa hepsi aynı anda çalışırsa bilgisayar çorbaya döner.
öyle yapıyorum hocam.

Top Bottom