Bilgisayarim açınca bazen bios ekranı gelmeden masaüstü aciliyor bazen bios geliyor normal aciliyor bazen hic görüntü gelmiyor klavye fare ışıkları yanıyor bazen masaüstü gelince görüntü gidiyor ama masaüstü aktif çünkü rastgele tuşa basinca Windows hata sesi geliyor bazen yine görüntü gidince bu defa masaüstü de aktif olmuyor bu şekilde birkaç defa deneyince ekran kartı driveri siliniyor ve pc normal açılıyor sorun duzeliyor ama işte ekran kartı driveri yüklü değil
Youtube a yükledim hatayı
Link:
Anakart sıfır b620m
Bilgisayarim açınca bazen bios ekranı gelmeden masaüstü aciliyor bazen bios geliyor normal aciliyor bazen hic görüntü gelmiyor klavye fare ışıkları yanıyor bazen masaüstü gelince görüntü gidiyor ama masaüstü aktif çünkü rastgele tuşa basinca Windows hata sesi geliyor bazen yine görüntü gidince bu defa masaüstü de aktif olmuyor
Buraya Video yuklenmiyor youtube a attim
Link:
Anakart sıfır b620m
Ryzen 5 7500f islemci sıfır değil
Sıfır 16 gb 6000 mhz ddr5 ram
Rtx 4070 super ekran kartı
Youtube a yükledim hatayı
Link:
Anakart sıfır b620m
Bilgisayarim açınca bazen bios ekranı gelmeden masaüstü aciliyor bazen bios geliyor normal aciliyor bazen hic görüntü gelmiyor klavye fare ışıkları yanıyor bazen masaüstü gelince görüntü gidiyor ama masaüstü aktif çünkü rastgele tuşa basinca Windows hata sesi geliyor bazen yine görüntü gidince bu defa masaüstü de aktif olmuyor
Buraya Video yuklenmiyor youtube a attim
Link:
Anakart sıfır b620m