lutfen yardım oyun oynarken ve oyun açılırken pc kapanıyor

AS A SKORZ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
329
fortnite ve cs:go oyunlarını açarken pc kapanıyor pubg lite de açılıyor fakat 20 dk sonra ondada kapanıyor lutfen yardım pls önceden böyle bir şey olmuyordu sistem özellikleri şunlar

msı rx 570 armor 4gb 256bit
asus 21.5inz hdmı vga led monitor 1920x1080p
corsair 8gb 3000mhz ram
gıgabyte a320m 3200mhz anakart
powerboost 500w kasa
amd ryzen 3 2300x 3.5ghz
adata 480gb ssd

mavi erkan hatasımı alıyorsun, windows hata veriyormu ?

mavi erkan hatasımı alıyorsun, windows hata veriyormu ?
2 side deyil direk çat diye kapanıyor sonra işte kasa çalışıyor ama açılmıyor 8 saniye falan power tuşuna basıyorum kapanıyor komple sonra açıyorum açılıyor

Statiklenmemi oldu acaba parçaları söküp yeniden takabilirsin ramlarin ucunu silgi ile sil , biosu sıfırla ve istersen temiz bir format at.

Daha da olmazsa PSU bozuk demek

fortnite ve cs:go oyunlarını açarken pc kapanıyor pubg lite de açılıyor fakat 20 dk sonra ondada kapanıyor lutfen yardım pls önceden böyle bir şey olmuyordu sistem özellikleri şunlar

msı rx 570 armor 4gb 256bit
asus 21.5inz hdmı vga led monitor 1920x1080p
corsair 8gb 3000mhz ram
gıgabyte a320m 3200mhz anakart
powerboost 500w kasa
amd ryzen 3 2300x 3.5ghz
adata 480gb ssd
PSU dan kaynaklı olabilir

bilgisayarımı yetkili servislere götüreceğim sizlere haber vereceğim

İlk aklıma gelen psu'nun yetersiz olması. Sistem yük altına girdiği anda gücü yetmiyor ve kapanıyor.
2.ihtimal arızalı psu.

Diğeri de ısınma problemi. Ama ısınma olsa oyun açılır açılmaz çat diye kapanmazdı.

Son düzenleme:
psunda arıza olabilir ekran kartındada fanları dönüyormu emin ol fanları çalışmazsa yapar ısıdan kaynaklı kapanır sistemlerin yazılımlarında var
bu özellik

İlk aklıma gelen psu'nun yetersiz olması. Sistem yük altına girdiği anda gücü yetmiyor ve kapanıyor.
2.ihtimal arızalı psu.

bilgisayarımı yetkili servislere götüreceğim sizlere haber vereceğim

Boşuna Servise Verme Aynı Hata Benim Laptopumda Vardı Webde Gezinirken Hiçbirşey Yoktu Oyun Açtığım Anda Kapanıyordu Laptopun Şarj Ataptörü(Güç Kaynağı) Yetersizmiş.Yani %99 Seninki De Aynı Nedenden Dolayı. O Yüzden Güç Kaynağını Değiştirmeni veya Tamir Etmeni Öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri