İyi mi ki? Bu fiyatlara birsürü model var en iyisi bu mu? Bu tip bir şey alacağım ondan soruyorum.
hocam şu buz ile soğutan hava klimaları var ,uzun vadede o size kar ettirir bunu almaktansa ,tabi fiyat farkı var fakat bunlar çok elektrik tüketiyorİyi mi ki? Bu fiyatlara birsürü model var en iyisi bu mu? Bu tip bir şey alacağım ondan soruyorum.
Hepsiburada da 100tl daha fazlasına daha iyi ürünlerde var nays ile fiyat düşüyor zatenİyi mi ki? Bu fiyatlara birsürü model var en iyisi bu mu? Bu tip bir şey alacağım ondan soruyorum.
Zaman sayacı göremedim. Zaman sayacı şart sabaha kadar tutulursunuz vallahi benden demesi
haftaya kullancağım 1 ay sonra faturaya ne kadar etki edecek görecemhocam şu buz ile soğutan hava klimaları var ,uzun vadede o size kar ettirir bunu almaktansa ,tabi fiyat farkı var fakat bunlar çok elektrik tüketiyor
50 watt diyor aciklamada, teorik olarak 10 saat kullanimda 2tl yakarhocam şu buz ile soğutan hava klimaları var ,uzun vadede o size kar ettirir bunu almaktansa ,tabi fiyat farkı var fakat bunlar çok elektrik tüketiyor
güzel olurhaftaya kullancağım 1 ay sonra faturaya ne kadar etki edecek görecem
hocam 10 saatte 2 liraya yaksa her gün 10 saatte aylık 60 lira ,hadi 100 lira desen bu cihaz aylık 100 lira yakıyorsa ben daha ne diyim50 watt diyor aciklamada, teorik olarak 10 saat kullanimda 2tl yakar
Her gün 10 saat acicak mısın ki ortalama 5 falan açarsın uzun uzun vadede klima kâr ettirirde 50 senede kâr edemezsin işini görüyorsa 2 ay yazda kullanmak için alır klima önermek saçmagüzel olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 10 saatte 2 liraya yaksa her gün 10 saatte aylık 60 lira ,hadi 100 lira desen bu cihaz aylık 100 lira yakıyorsa ben daha ne diyim
bahsettiğim şeyin fiyatı uçmuş zaten 1-2 ay içindeHer gün 10 saat acicak mısın ki ortalama 5 falan açarsın uzun uzun vadede klima kâr ettirirde 50 senede kâr edemezsin işini görüyorsa 2 ay yazda kullanmak için alır klima önermek saçma
Hocam o klimalarin linki varsa atsanahocam şu buz ile soğutan hava klimaları var ,uzun vadede o size kar ettirir bunu almaktansa ,tabi fiyat farkı var fakat bunlar çok elektrik tüketiyor