🔥İndirim Luxell Ayaklı Vantilatör 600TL

DocToR2

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,013
İyi mi ki? Bu fiyatlara birsürü model var en iyisi bu mu? Bu tip bir şey alacağım ondan soruyorum.
hocam şu buz ile soğutan hava klimaları var ,uzun vadede o size kar ettirir bunu almaktansa ,tabi fiyat farkı var fakat bunlar çok elektrik tüketiyor

İyi mi ki? Bu fiyatlara birsürü model var en iyisi bu mu? Bu tip bir şey alacağım ondan soruyorum.
Hepsiburada da 100tl daha fazlasına daha iyi ürünlerde var nays ile fiyat düşüyor zaten

hocam şu buz ile soğutan hava klimaları var ,uzun vadede o size kar ettirir bunu almaktansa ,tabi fiyat farkı var fakat bunlar çok elektrik tüketiyor
haftaya kullancağım 1 ay sonra faturaya ne kadar etki edecek görecem

güzel olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam 10 saatte 2 liraya yaksa her gün 10 saatte aylık 60 lira ,hadi 100 lira desen bu cihaz aylık 100 lira yakıyorsa ben daha ne diyim
Her gün 10 saat acicak mısın ki ortalama 5 falan açarsın uzun uzun vadede klima kâr ettirirde 50 senede kâr edemezsin işini görüyorsa 2 ay yazda kullanmak için alır klima önermek saçma

Her gün 10 saat acicak mısın ki ortalama 5 falan açarsın uzun uzun vadede klima kâr ettirirde 50 senede kâr edemezsin işini görüyorsa 2 ay yazda kullanmak için alır klima önermek saçma
bahsettiğim şeyin fiyatı uçmuş zaten 1-2 ay içinde

Bu fiyata kumtel’in kule tipi vantilatörü vardı, onu tercih etmek daha iyi olacaktır çok iyi soğutuyor serinletiyor.

Hocam o klimalarin linki varsa atsana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,359
Üyeler
195,605
Son üye
Zeogsi
Geri