Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
SMART değerlerine bakıp anlaşılıyor. CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?doğrusunu öğrenmenin yöntemi var mı?
SMART değerlerine bakıp anlaşılıyor. CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?doğrusunu öğrenmenin yöntemi var mı?
SMART değerlerine bakıp anlaşılıyor. CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
bide PC yi ilk açtığım zaman bu hataları alıyorum:SMART değerlerine bakıp anlaşılıyor. CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?
İngilizce yapıp atar mısın? Türkçesini anlamadım.
SSD kaynaklı değildir bu.
İngilizce yapıp atar mısın? Türkçesini anlamadım.
SSD kaynaklı değildir bu.
120TB veri yazdığın için percentage used değeri altmış ama yanıltıcı bir SMART değeri.
almao zaman alıyorum bunu hocam
Crucial P5 CT500P5SSD8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Crucial P5 CT500P5SSD8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Crucial P5 CT500P5SSD8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 11.347,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
tamamdır teşekkür ederim <3120TB veri yazdığın için percentage used değeri altmış ama yanıltıcı bir SMART değeri.
Kioxia nasıl tanımlamışsa saçma çalışıyor o SMART verisi. CrystalDiskInfo'da bu SSD'de sadece bu değere baktığı için sağlığı %0 gösteriyor. Yani kafaya takacak bir durum yok. Durumu iyi şuan.