Neler Yeni

M.2 SSD Önerisi Ve SSD İade Sonucu.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
eveeet. benim 2 hafta önce garantili olarak gönderidiğim adata ssd'm bana geri geldi ve değişen bir şey yoktu. 42 dereceden bir anda 51 derecelere çıkması ise ayrı bir saçmalık. ben sıcaklık görüntülerini video olarak e posta üzerinden arena bilgisayar'a ilettim. gördüler. izlediler. cidden bir sorun olduğunu anladılar ve müşteri memnuniyeti gereğince ürünü tekrar göndericem ve bu kez ürünün iadesi yapılacak. yine yapmazlarsa bekle beni tüketici hakem heyeti. neyse. şimdi ben bu ssd yerine m2 ssd alacağım anakart b450m dragon. ürün zaten 420tl civarı bişeymiş. üstüne ekleyip düzgün bir şey alırım. m2 ssd olarak önerileriniz neler. 480 gb altı olmasın ve 650 tl'yi de geçmesin.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
frimeware atmış mıydın
51 dereceden bişey olmaz

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
eveeet. benim 2 hafta önce garantili olarak gönderidiğim adata ssd'm bana geri geldi ve değişen bir şey yoktu. 42 dereceden bir anda 51 derecelere çıkması ise ayrı bir saçmalık. ben sıcaklık görüntülerini video olarak e posta üzerinden arena bilgisayar'a ilettim. gördüler. izlediler. cidden bir sorun olduğunu anladılar ve müşteri memnuniyeti gereğince ürünü tekrar göndericem ve bu kez ürünün iadesi yapılacak. yine yapmazlarsa bekle beni tüketici hakem heyeti. neyse. şimdi ben bu ssd yerine m2 ssd alacağım anakart b450m dragon. ürün zaten 420tl civarı bişeymiş. üstüne ekleyip düzgün bir şey alırım. m2 ssd olarak önerileriniz neler. 480 gb altı olmasın ve 650 TL'yi de geçmesin.
Bunu öneririm

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
eveeet. benim 2 hafta önce garantili olarak gönderidiğim adata ssd'm bana geri geldi ve değişen bir şey yoktu. 42 dereceden bir anda 51 derecelere çıkması ise ayrı bir saçmalık. ben sıcaklık görüntülerini video olarak e posta üzerinden arena bilgisayar'a ilettim. gördüler. izlediler. cidden bir sorun olduğunu anladılar ve müşteri memnuniyeti gereğince ürünü tekrar göndericem ve bu kez ürünün iadesi yapılacak. yine yapmazlarsa bekle beni tüketici hakem heyeti. neyse. şimdi ben bu ssd yerine m2 ssd alacağım anakart b450m dragon. ürün zaten 420tl civarı bişeymiş. üstüne ekleyip düzgün bir şey alırım. m2 ssd olarak önerileriniz neler. 480 gb altı olmasın ve 650 TL'yi de geçmesin.
Toshiba rc500

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
frimeware atmış mıydın
51 dereceden bişey olmaz
*kasada ssd taktığım yerin kapağı açıkken oluyor. kapalı denedim 61lere çıktı. tamamen boşta çalışan bir ssd'nin 61 derece olması normal değil.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
A2000 Al. Kendim kullanıyorum. Gerçekten iyi performans veriyor.
peki gelecek 2 hafta içerisinde incehesap gaming gecesinde çıkabilecek birşeyler yok mu ? böyle fiyatı 700-800lerde olup 600lere düşebilecek bir şey.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
peki gelecek 2 hafta içerisinde incehesap gaming gecesinde çıkabilecek birşeyler yok mu ? böyle fiyatı 700-800lerde olup 600lere düşebilecek bir şey.
xpg m2ssdler düşebiliyor yakın fiyata
gaming gecesini bekle derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
A2000 al :D.

Top Bottom