Neler Yeni

Yardım M.2 vidam yalama yaptı

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Recep Seçme
Ince bicakla vidanin altina girmeye calis gitebilirsen bicakla yukari ittir ayni anda tornavidayla vidayi cevir
Anakart elimde kalana kadar her şeyi denicem galiba hajwgwhwga
Yarın bunu da denicem teşekkür ederim olup olmadığını söylerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasadaki m2 vidası yaylı vida galiba herkes de mi öyle bilmiyorum böyle bir bilgi aldım az once

Son düzenleme:

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Olmazsa eğer yaptıklarının hiç biri, hızlı kuruyan yapıştırıcılardan dök vidanın üstüne bir damla. Sonra tornavidayı vidanın üstüne getirip hareket etmeden kurumasını bekle.
Bu işe yarayacaktır, kendim böyle yapıyorum, sonra yapıştırıcıları bir şeyle temizliyorlardı sanırım ama ben temizlemiyorum.

Hamza03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hamza Tağıl
Olmazsa eğer yaptıklarının hiç biri, hızlı kuruyan yapıştırıcılardan dök vidanın üstüne bir damla. Sonra tornavidayı vidanın üstüne getirip hareket etmeden kurumasını bekle.
Bu işe yarayacaktır, kendim böyle yapıyorum, sonra yapıştırıcıları bir şeyle temizliyorlardı sanırım ama ben temizlemiyorum.
banada mantıklı geldi ama anakarta dikkat et

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal
Kasamda sata ssd kullanıyorum ve yeni m.2 ssd aldım ve kasada m.2 yuvasında zaten vidam var ama yalama olduğu için çıkaramıyorum ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim
tornavidanın ucuna çok az silikon sık 10 dakika vidaya yapışmasını bekle sonra yavaşça çevir sökülür

Top Bottom