Ince bicakla vidanin altina girmeye calis gitebilirsen bicakla yukari ittir ayni anda tornavidayla vidayi ceviren mantıklısı öyle
Ince bicakla vidanin altina girmeye calis gitebilirsen bicakla yukari ittir ayni anda tornavidayla vidayi ceviren mantıklısı öyle
Anakart elimde kalana kadar her şeyi denicem galiba hajwgwhwgaInce bicakla vidanin altina girmeye calis gitebilirsen bicakla yukari ittir ayni anda tornavidayla vidayi cevir
banada mantıklı geldi ama anakarta dikkat etOlmazsa eğer yaptıklarının hiç biri, hızlı kuruyan yapıştırıcılardan dök vidanın üstüne bir damla. Sonra tornavidayı vidanın üstüne getirip hareket etmeden kurumasını bekle.
Bu işe yarayacaktır, kendim böyle yapıyorum, sonra yapıştırıcıları bir şeyle temizliyorlardı sanırım ama ben temizlemiyorum.
Bi bu kaldı denemediğim ama kendime güvenmiyorum bu konuda hiçbanada mantıklı geldi ama anakarta dikkat et
tornavidanın ucuna çok az silikon sık 10 dakika vidaya yapışmasını bekle sonra yavaşça çevir sökülürKasamda sata ssd kullanıyorum ve yeni m.2 ssd aldım ve kasada m.2 yuvasında zaten vidam var ama yalama olduğu için çıkaramıyorum ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim