Hocam Bu İşlemciye Şahsen Daha İyi Soğutma Yapan Kasa Yakışır .7800x3d
Haklısın dostum fikrim değişebilir biraz görselede önem verdiğim için akvaryum kasa tercih ettimHocam Bu İşlemciye Şahsen Daha İyi Soğutma Yapan Kasa Yakışır .
360 Mm Sıvı Soğutman Olsa Bile .
Akvaryum Kasalar Güzel Gözüksede Hava Akışı Konusunda Zayıf , Bütçeye Göre Daha İyileri Var Tabikide Ama Bütçe Düşük Olunca O Gösterişli Kasanın Anlamı Kalmıyor .Haklısın dostum fikrim değişebilir biraz görselede önem verdiğim için akvaryum kasa tercih ettim
360mm sıvı soğutma alacaksan sorun olmaz ama dediğim gibi Lian li al enazından attığım. Malzeme kalitesi olarak daha iyidir.7800x3d alacağım onun içinde 360 mm soğutucu alırım muhtemelen
AKvaryum kasalar hava akışı konusunda zayıf değil. Kalitesiz ve fan konumları doğru ayarlanmamış akvaryum kasalar zayıf.Akvaryum Kasalar Güzel Gözüksede Hava Akışı Konusunda Zayıf , Bütçeye Göre Daha İyileri Var Tabikide Ama Bütçe Düşük Olunca O Gösterişli Kasanın Anlamı Kalmıyor .
360mm sıvı soğutma alacaksan sorun olmaz ama dediğim gibi Lian li al enazından attığım. Malzeme kalitesi olarak daha iyidir.
Zaten radyatörde 3 fan olacak 3 tane de attığım fandan alırsın 3700'e halledersin kasayı.
Yada kaliteli bir şey istiyorsan NV5 al keyfine bak.
PHANTEKS NV5 Black PH-NV523TG_DBK01, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Siyah, Mid Tower, Fansız Kasa - inventus
PHANTEKS NV5 Black PH-NV523TG_DBK01, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Siyah, Mid Tower, Fansız Kasainventus.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
AKvaryum kasalar hava akışı konusunda zayıf değil. Kalitesiz ve fan konumları doğru ayarlanmamış akvaryum kasalar zayıf.
Yardımınız için teşekkürler beylerAkvaryum Kasalar Güzel Gözüksede Hava Akışı Konusunda Zayıf , Bütçeye Göre Daha İyileri Var Tabikide Ama Bütçe Düşük Olunca O Gösterişli Kasanın Anlamı Kalmıyor .