Neler Yeni

Çözüldü✓ M-ATX Anakart için hangi kasayı almalıyım

spaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
7800x3d alacağım onun içinde 360 mm soğutucu alırım muhtemelen

spaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
Hocam Bu İşlemciye Şahsen Daha İyi Soğutma Yapan Kasa Yakışır .

360 Mm Sıvı Soğutman Olsa Bile .
Haklısın dostum fikrim değişebilir biraz görselede önem verdiğim için akvaryum kasa tercih ettim

Gif Man

80+ Gold
Haklısın dostum fikrim değişebilir biraz görselede önem verdiğim için akvaryum kasa tercih ettim
Akvaryum Kasalar Güzel Gözüksede Hava Akışı Konusunda Zayıf , Bütçeye Göre Daha İyileri Var Tabikide Ama Bütçe Düşük Olunca O Gösterişli Kasanın Anlamı Kalmıyor .

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
7800x3d alacağım onun içinde 360 mm soğutucu alırım muhtemelen
360mm sıvı soğutma alacaksan sorun olmaz ama dediğim gibi Lian li al enazından attığım. Malzeme kalitesi olarak daha iyidir.

Zaten radyatörde 3 fan olacak 3 tane de attığım fandan alırsın 3700'e halledersin kasayı.

Yada kaliteli bir şey istiyorsan NV5 al keyfine bak.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Akvaryum Kasalar Güzel Gözüksede Hava Akışı Konusunda Zayıf , Bütçeye Göre Daha İyileri Var Tabikide Ama Bütçe Düşük Olunca O Gösterişli Kasanın Anlamı Kalmıyor .
AKvaryum kasalar hava akışı konusunda zayıf değil. Kalitesiz ve fan konumları doğru ayarlanmamış akvaryum kasalar zayıf.

Mesela bak NV5 ve NV7 çoğu kaliteli standart şekilli kasaya göre oldukça iyi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-01-17 234559.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-17 234559.png
    693.5 KB · Hit: 29
  • Beğen
Reaksiyonlar: spaN

spaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet
360mm sıvı soğutma alacaksan sorun olmaz ama dediğim gibi Lian li al enazından attığım. Malzeme kalitesi olarak daha iyidir.

Zaten radyatörde 3 fan olacak 3 tane de attığım fandan alırsın 3700'e halledersin kasayı.

Yada kaliteli bir şey istiyorsan NV5 al keyfine bak.

AKvaryum kasalar hava akışı konusunda zayıf değil. Kalitesiz ve fan konumları doğru ayarlanmamış akvaryum kasalar zayıf.
Yardımınız için teşekkürler beyler

Top Bottom