M&B Bannerlord güncel mod önerisi

Styx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
War Sails güncellemesinden sonra ilk oynayışım olacak, güncel mod önerilerine ihtiyacım var. Kullandığınız ya da bildiğiniz her türlü modu önerebilirsiniz. Önceliğim zamanı hızlandırma, ateşli oklar, farklı zırhlar vs.
( Harmony, ButterLib... modları kurulu )

ben oyunu çok bozmak istemediğim için çok epik modlar kullanmıyorum oyunu daha akışkan daha güzel yapan modları tercih ediyorum ama çok epik bir şey arıyorum diyosan game of thrones modu var onu indir oyna

family tree (daha güzel aile arayüzü::: Steam atölye)
historial banner icons (sancak deseni::: Steam atölye)
perfect fire arrows ( ateşli ok::: nexus mod)
Fast Dialogue (sürekli animasyona girmiyosun direkt seni napıcağın ekrana atıyor::: Steam atölye)
Dismemberment (uzuvların kesilmesi ::: Steam atölye)
Better Time ( oyunu hızlı aktırabilrisin 4 e basarak ::: Steam atölye)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben oyunu çok bozmak istemediğim için çok epik modlar kullanmıyorum oyunu daha akışkan daha güzel yapan modları tercih ediyorum ama çok epik bir şey arıyorum diyosan game of thrones modu var onu indir oyna

Fast Dialogue (sürekli animasyona girmiyosun direkt seni napıcağın ekrana atıyor::: Steam atölye)
zırh modu olarak da zaten çok tutulan oyunu bozmayan 2 tane var
swadian armoury
Bahamut's Armory

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zırh modu olarak da zaten çok tutulan oyunu bozmayan 2 tane var
swadian armoury
Bahamut's Armory
Modların güncelliği hakkında bilginiz var mı hocam? Dün yeni save açarken eskiden yüklü olan modları tekrar indirip attım klasöre ama oyun 1-2 defa hata verince hepsini kapattım. Şu an sadece Better time açık.

Ek mod değil de son güncellemelerle gelen fastmode ile yılların 3 kat daha hızlı geçmesini sağlarsın başta launcherdan onu tiklemeyi unutma yeni saveden önce

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Ek mod değil de son güncellemelerle gelen fastmode ile yılların 3 kat daha hızlı geçmesini sağlarsın başta launcherdan onu tiklemeyi unutma yeni saveden önce
Kontrol edilebiliyor mu hocam? Demircilikle uğraşırken ya da bi yerleşkede canımın toparlanmasını beklerken hızlandırıyorum genelde, bu bahsettiğiniz mod yılların hızlı akmasını sağlıyorsa benim aradığım şey değil tam olarak.

Kontrol edilebiliyor mu hocam? Demircilikle uğraşırken ya da bi yerleşkede canımın toparlanmasını beklerken hızlandırıyorum genelde, bu bahsettiğiniz mod yılların hızlı akmasını sağlıyorsa benim aradığım şey değil tam olarak.
yok öyle bir şey değil ve kontrol edilmiyor. yıllar daha hızlı geçiyor ve yaşlar daha hızlı ilerliyor doğum ve yaşlılıktan ölümlerle karakterlerin değişmesi açısından iyi, mesela normal oyunda haritanın yarısını alıyorsun daha çocukların büyümemiş oluyordu

yok öyle bir şey değil ve kontrol edilmiyor. yıllar daha hızlı geçiyor ve yaşlar daha hızlı ilerliyor doğum ve yaşlılıktan ölümlerle karakterlerin değişmesi açısından iyi, mesela normal oyunda haritanın yarısını alıyorsun daha çocukların büyümemiş oluyordu
Hocam ben demirciliği fulleyene kadar yaşım 60 olur. :)

Modların güncelliği hakkında bilginiz var mı hocam? Dün yeni save açarken eskiden yüklü olan modları tekrar indirip attım klasöre ama oyun 1-2 defa hata verince hepsini kapattım. Şu an sadece Better time açık.
Bu bannerlordun sıkıntısı hocam ya bende de bazı modları açmıyordu ben de tek tek çıkartıp çıkartıp deniyodum zırh modlarında dolayı açmıyor olabilir aklıma o geldi suanlik

Şu modlar birlikte sıkıntı çıkartmıyor şu anlık. Zırh modlarında texture bozulma olayı varmış galiba şu an, onu es geçtim.

Ekler

• 1770810165039.webp
    1770810165039.webp
    25.3 KB · Hit: 1
Geri