sarlo
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 29
- İsim
- Özer Öngüç
Herkese selamlar. Yakın zamanda bir MacBook Air satın almayı planlıyorsanız, mutlaka aşağıdaki videoyu incelemeyi unutmayın. Videoda, şu zamana kadar çıkmış olan tüm M serisi MacBookları detaylı olarak ele aldım. İçerikte, Tasarım Farkları, Geekbench Performans Testi, Pil Ömürleri & Isınma Oranları, Kamera, Mikrofon ve Hoparlör farkları, Kullanıcı Deneyimi & Apple Ekosistemi, Fiyat Farkları, Hız ve Adobe Testi yer almaktadır.
Yabancı kaynak olarak bu karşılaştırma yakın zamanda yapıldı. Fakat bizde Türkçe kaynak olmasını istedik. Karar veremeyenler için, başarılı bir video olduğunu düşünüyorum. Sitedeki, M3 mü yoksa M4 mü veya hangi MacBook alınır gibi soruları kökünden çözeceğine inanıyorum. Yorumlarınız ve eleştirileriniz benim için çok önemli. Şimdiden iyi seyirler dilerim.
Yabancı kaynak olarak bu karşılaştırma yakın zamanda yapıldı. Fakat bizde Türkçe kaynak olmasını istedik. Karar veremeyenler için, başarılı bir video olduğunu düşünüyorum. Sitedeki, M3 mü yoksa M4 mü veya hangi MacBook alınır gibi soruları kökünden çözeceğine inanıyorum. Yorumlarınız ve eleştirileriniz benim için çok önemli. Şimdiden iyi seyirler dilerim.