koshuyooor
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- ikinci mehmet fatih
arkadaşlar selamlar.
ga-f2a68 anakartımda m2 yuvası yok.
ekran kartı yuvasına taktım ve sistemi biraz gecikerek açılsa da, m2 nin çalıştığını gördüm.
hız testi yaptırdım 3500-3300 falan... sorunsuz çalışıyor m2.
hdd i sistemim yabancı disk olarak gördü ve açmadı
derken 5 dakika oldu olmadı tüm sistem kapandı, görüntü gitti. hiç bir tepki alamadım.
bilgisayarı yeniden başlattım masaüstüne geldim hiç bir şey yapmadım 5 dk dolunca yine sistem gitti.
sadece siyah ekran geliyor başka hiç bir şey yok
artık 5 dakika süresi daha da azaldı 2 dakikaya düştü.
diğer sata bağlantılarını çıkarttım. sadece bu aparatla m2 varken sistemi açtım biosta 2 dakika bekledim ve sistem yine gitti.
stabil çalışabilmek için tavsiyeniz var mıdır?
buraya bu soruyu sormak yerine m2 ye windows u nasıl yüklerim diye sormak isterdim ama sıra henüz bu soruya gelemedi
ilgi ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
ga-f2a68 anakartımda m2 yuvası yok.
Dark PCI-E(4X) - M.2 SATA Dönüştürücü (DK-AC-PEM2) ve SAMSUNG 500GB 970 Evo Plus NVME M.2
satın aldım.ekran kartı yuvasına taktım ve sistemi biraz gecikerek açılsa da, m2 nin çalıştığını gördüm.
hız testi yaptırdım 3500-3300 falan... sorunsuz çalışıyor m2.
hdd i sistemim yabancı disk olarak gördü ve açmadı
derken 5 dakika oldu olmadı tüm sistem kapandı, görüntü gitti. hiç bir tepki alamadım.
bilgisayarı yeniden başlattım masaüstüne geldim hiç bir şey yapmadım 5 dk dolunca yine sistem gitti.
sadece siyah ekran geliyor başka hiç bir şey yok
artık 5 dakika süresi daha da azaldı 2 dakikaya düştü.
diğer sata bağlantılarını çıkarttım. sadece bu aparatla m2 varken sistemi açtım biosta 2 dakika bekledim ve sistem yine gitti.
stabil çalışabilmek için tavsiyeniz var mıdır?
buraya bu soruyu sormak yerine m2 ye windows u nasıl yüklerim diye sormak isterdim ama sıra henüz bu soruya gelemedi
ilgi ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.