Neler Yeni

Çözüldü✓ M2 Ssd Bios ve windows gormuyor

FurkanCag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Çağlayan
evet Dav6 aldım windosta pc kapata tikladim kapatmadı bi kackere yaptım sonra gun dumesine bir kere bastim kapatti acilmafi format aticam diski silemiyorum gpt bu arada m2 ssd yi sokup ssd taktim bu sefer boot bolmesinde ssd yok o yuzden format da atamiyorum ssd ye ssd yi gpt donusturdum

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
evet Dav6 aldım windosta pc kapata tikladim kapatmadı bi kackere yaptım sonra gun dumesine bir kere bastim kapatti acilmafi format aticam diski silemiyorum gpt bu arada m2 ssd yi sokup ssd taktim bu sefer boot bolmesinde ssd yok o yuzden format da atamiyorum ssd ye ssd yi gpt donusturdum
BIOS'tan intel rapid storage controlleri kapa bi hocam sonra manuel modun ACHI'de olduğundan emin olduğun taktirde kuruluma bak bi SSD varmı?

FurkanCag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS'tan intel rapid storage controlleri kapa bi hocam sonra manuel modun ACHI'de olduğundan emin olduğun taktirde kuruluma bak bi SSD varmı?
hocam m2 ssd yi soktum yarın takicam bakıcam gec oldu oyle bir video gordum simdi yarin aksam deniycem teşekkür ederim

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

FurkanCag

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Çağlayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şismdide m2 ssd görmuyor napicam benya ssd yw kurdum windoauda ssd yi cikarinca o da yok

Top Bottom