- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok normal okuma yazma değerleri sıkıntısız da o kısma gelince 630mbs civarı okuma 450 civarı ise yazma yapıyor anlamıadımGörev yöneticisinden bakın, bu arada disk kullanımı az ise işe yaramıştır
yok normal okuma yazma değerleri sıkıntısız da o kısma gelince 630mbs civarı okuma 450 civarı ise yazma yapıyor anlamıadımGörev yöneticisinden bakın, bu arada disk kullanımı az ise işe yaramıştır
yok normal okuma yazma değerleri sıkıntısız da o kısma gelince 630mbs civarı okuma 450 civarı ise yazma yapıyor anlamıadım
."Crystal Disk Mark" ile bakın.
Crystal Disk Mark ile bakarmısınız öyle atın buraya. @NoPan!c
Vadedilen değerin altında kalmış diğer arkadaşları etiketleyin onlarda baksınlar.Alıntıyı görüntüle
bu şekilde hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntülesitesinde iops değerleri bu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
her şey kapalı şekilde değerler böyle
attım bakın
Çokta fark yok gibi hocam bi ara değerler biraz altında biraz üstünde olabilir diye duymuştum yanılıyor olabilirimVadedilen değerin altında kalmış diğer arkadaşları etiketleyin onlarda baksınlar.
bende'de vadedilenin üstünde değerler bazen 100-150mb yani dediğiniz doğru içindeki çip aynı olsada hiçbiri birbirinin aynısı değil farklılık gösteriyor yinede diğer arkadaşlarda fikrini söylesin demiştim.Çokta fark yok gibi hocam bi ara değerler biraz altında biraz üstünde olabilir diye duymuştum yanılıyor olabilirim
Ben size yanlış dediniz demedim sadece hem öğrenmek için hem arkadaşa yardım etmek içinbende'de vadedilenin üstünde değerler yani dediğiniz doğru içindeki çip aynı olsada hiçbiri birbirinin aynısı değil farklılık gösteriyor yinede diğer arkadaşlarda fikrini söylesin demiştim.
iops değerleri düşük hocam başka ssdlerde 1900 civarı çıkıyor bende 465 civarı çıkıyorÇokta fark yok gibi hocam bi ara değerler biraz altında biraz üstünde olabilir diye duymuştum yanılıyor olabilirim
Mb cinsinden atarmısın birde okumayı.iops değerleri düşük hocam başka ssdlerde 1900 civarı çıkıyor bende 465 civarı çıkıyor