Arkadaşlar şuan sistemimde 250 gb m2 kullanıyorum. Değiştirme ihtiyacı duyduğum için yeni almaya karar verdim. Eski m2 ssd'nin içindeki dosyaları ve işletim sistemini buna aktarmam mümkün mü hepsini baştan mı kurmak zorundayım.
Anlamadım doğrusuTek yapabileceğim şey: UPLAMAK
Ben bilmiyorum cevabı fakat böyle üstteki gibi bir cevap yazarsam konunu öne çıkartırım bu sayede konunu bilen kişiler okuyabilirAnlamadım doğrusu![]()
Tamam dostum teşekkür ederimBen bilmiyorum cevabı fakat böyle üstteki gibi bir cevap yazarsam konunu öne çıkartırım bu sayede konunu bilen kişiler okuyabilir
Dosyaları kurtarırsın harici disk ile ve yeni m2'yi takarsın içine aktarırsın bu kadarArkadaşlar şuan sistemimde 250 gb m2 kullanıyorum. Değiştirme ihtiyacı duyduğum için yeni almaya karar verdim. Eski m2 ssd'nin içindeki dosyaları ve işletim sistemini buna aktarmam mümkün mü hepsini baştan mı kurmak zorundayım.
Mevcut 3 harddisk 1 m2 var.Yeni bir m2ssd ye geçmek istiyorum işletim sistemim m2de kurulu.Anakartımda tek m2 slotu varBaşka bir ssd-HDD varsa dosyaları ona atıp sonra m2 ye atabilirsin işletim sistemi için 2 ssd yi aynanda takman lazım