Benimki de 4 mb ile yapıyor , konuyu takipteyim.sa arkadaşlar bilgisayarımda m2 ve sata olmak üzere 2 tane ssd var işletim sisteminin kurulu olduğu m2 ssd dosya aktarımı yaparken 17 mb hızla yapıyor bunu nasıl çözerim
SSD lerin marka ve modelleri nedir ?sa arkadaşlar bilgisayarımda m2 ve sata olmak üzere 2 tane ssd var işletim sisteminin kurulu olduğu m2 ssd dosya aktarımı yaparken 17 mb hızla yapıyor bunu nasıl çözerim
sata: kingston 256gbSSD lerin marka ve modelleri nedir ?
Yazdırmak istediğin dosya boyutu ne kadar ? Kaç GB... M.2 de olan dosyayı diğer Sata3 SSD ye mi aktarıyorsun ?sata: kingston 256gb
m2:kioxia exceria g2 500gb
Nereye dosya aktarımı yapıyorsun ? M2 den sataya mı ?sa arkadaşlar bilgisayarımda m2 ve sata olmak üzere 2 tane ssd var işletim sisteminin kurulu olduğu m2 ssd dosya aktarımı yaparken 17 mb hızla yapıyor bunu nasıl çözerim
metro exodusu m2 den sata ssd ye aktardım 58 gb gibi bir boyutu var sorun düzeldi ama artık yavaş bir şekilde aktarılmıyor dosyalarYazdırmak istediğin dosya boyutu ne kadar ? Kaç GB... M.2 de olan dosyayı diğer Sata3 SSD ye mi aktarıyorsun ?