Arctic'in vardı ekran kartı vrmlerinde bile sorunsuz kullanmıştım. Bütçe dahilindeyse alınabilir. Onun dışında pek de takılacak bir konu değil kasanın genel olarak hava akışı sağlıklıysa, termal aktarım yapılacak herhangi bir ped iş görür.
termal pedli soğutucu bloğu almanız daha mantıklı piyasada bir sürü pasif soğutucu görevi gören nvme m2 soğutucu blokları satılıyor cool moon gibi markaların RGB versiyonlarıda mevcut fiyatları genel olarak 100/250 TL aralığında.
Dostlar şöyle bir durum var laptopun içinde ssdnin üzerinde küçük bi termal Ped vardı ben bende onu ordan alıp yeni aldığım ssdnin üzerine taktım ama o gerçekten ısınıyor gibi hissediyorum kasa alev gibi oluyor ne yapabilirim onada takmak istiyorumArctic'in vardı ekran kartı vrmlerinde bile sorunsuz kullanmıştım. Bütçe dahilindeyse alınabilir. Onun dışında pek de takılacak bir konu değil kasanın genel olarak hava akışı sağlıklıysa, termal aktarım yapılacak herhangi bir ped iş görür.
hocam ben kasaya aliyorsunuz sandim laptop icin soruyorsaniz piyasadaki ortalama fiyatli herhangi bir termal pedi alabilirsiniz aralarinda aman aman fark olmuyorDostlar şöyle bir durum var laptopun içinde ssdnin üzerinde küçük bi termal Ped vardı ben bende onu ordan alıp yeni aldığım ssdnin üzerine taktım ama o gerçekten ısınıyor gibi hissediyorum kasa alev gibi oluyor ne yapabilirim onada takmak istiyorum
Kanka laptop için lazım yazmayı unutmuşumtermal pedli soğutucu bloğu almanız daha mantıklı piyasada bir sürü pasif soğutucu görevi gören nvme m2 soğutucu blokları satılıyor cool moon gibi markaların RGB versiyonlarıda mevcut fiyatları genel olarak 100/250 TL aralığında.
Boşta 54 derece kanka ben genede almak istiyorum genel anlamda daha iyi olsun diyeHislerle değil HWINFO üstünden m2 ssdnin sıcaklığına bakarak anlayabilirsin. 60 derece üstünde geziniyorsa SSD sıcaklığı o zaman tamam iyi bir termal pede ihtiyacın var deriz.
Bu konulara maalesef hakim değilim hocam.@Emmree kanka bi baksana
anladım hocam benim bi önceki açtığım konuya bakarmısınızBu konulara maalesef hakim değilim hocam.