Neler Yeni

M2 ssd için Termal Ped önerisi ?

TİTAN.

80+ Platinum
Bütçe
200
Dostlar M2 ssd var 2280 onun için termal Ped alıcam tavsiyeniz var mı hangisi alınır hiç bilmiyorum
Bütçe çok mühim değil Max 200 olabilir
Laptop için

Son düzenleme:

louis bloom

80+ Silver
termal pedli soğutucu bloğu almanız daha mantıklı piyasada bir sürü pasif soğutucu görevi gören nvme m2 soğutucu blokları satılıyor cool moon gibi markaların RGB versiyonlarıda mevcut fiyatları genel olarak 100/250 tl aralığında.

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Arctic'in vardı ekran kartı vrmlerinde bile sorunsuz kullanmıştım. Bütçe dahilindeyse alınabilir. Onun dışında pek de takılacak bir konu değil kasanın genel olarak hava akışı sağlıklıysa, termal aktarım yapılacak herhangi bir ped iş görür.

TİTAN.

80+ Platinum
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arctic'in vardı ekran kartı vrmlerinde bile sorunsuz kullanmıştım. Bütçe dahilindeyse alınabilir. Onun dışında pek de takılacak bir konu değil kasanın genel olarak hava akışı sağlıklıysa, termal aktarım yapılacak herhangi bir ped iş görür.

termal pedli soğutucu bloğu almanız daha mantıklı piyasada bir sürü pasif soğutucu görevi gören nvme m2 soğutucu blokları satılıyor cool moon gibi markaların RGB versiyonlarıda mevcut fiyatları genel olarak 100/250 TL aralığında.
Dostlar şöyle bir durum var laptopun içinde ssdnin üzerinde küçük bi termal Ped vardı ben bende onu ordan alıp yeni aldığım ssdnin üzerine taktım ama o gerçekten ısınıyor gibi hissediyorum kasa alev gibi oluyor ne yapabilirim onada takmak istiyorum

louis bloom

80+ Silver
Dostlar şöyle bir durum var laptopun içinde ssdnin üzerinde küçük bi termal Ped vardı ben bende onu ordan alıp yeni aldığım ssdnin üzerine taktım ama o gerçekten ısınıyor gibi hissediyorum kasa alev gibi oluyor ne yapabilirim onada takmak istiyorum
hocam ben kasaya aliyorsunuz sandim laptop icin soruyorsaniz piyasadaki ortalama fiyatli herhangi bir termal pedi alabilirsiniz aralarinda aman aman fark olmuyor

TİTAN.

80+ Platinum
termal pedli soğutucu bloğu almanız daha mantıklı piyasada bir sürü pasif soğutucu görevi gören nvme m2 soğutucu blokları satılıyor cool moon gibi markaların RGB versiyonlarıda mevcut fiyatları genel olarak 100/250 TL aralığında.
Kanka laptop için lazım yazmayı unutmuşum

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Hislerle değil HWINFO üstünden m2 ssdnin sıcaklığına bakarak anlayabilirsin. 60 derece üstünde geziniyorsa SSD sıcaklığı o zaman tamam iyi bir termal pede ihtiyacın var deriz.

TİTAN.

80+ Platinum
Hislerle değil HWINFO üstünden m2 ssdnin sıcaklığına bakarak anlayabilirsin. 60 derece üstünde geziniyorsa SSD sıcaklığı o zaman tamam iyi bir termal pede ihtiyacın var deriz.
Boşta 54 derece kanka ben genede almak istiyorum genel anlamda daha iyi olsun diye

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Top Bottom