Hocam adatanın m2 ssdlerinde sorun yok.M.2 SSD Adata marka mı? Kronik sorunlu bir SSD.
Adata'nın su630'da problem var bende sıkıntı yok.M.2 SSD Adata marka mı? Kronik sorunlu bir SSD.
Laptop acer marka gayet iyi soğutması var 75 dereceyi geçmiyor işlemci.Hocam laptopunuz hp ise sıcaklıklar biraz yüksek oluyor buyüzden ssdnizin boyutuna göre şöyle bir soğutucu öneririm ;
Akasa M.2 NGFF 2280 SSD Soğutucu (AK-M2HS01-BK) Fiyatı
Akasa M.2 NGFF 2280 SSD Soğutucu (AK-M2HS01-BK) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.comMesaj otomatik birleştirildi:
Hocam adatanın m2 ssdlerinde sorun yok.
Adata'nın su630'da problem var bende sıkıntı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop acer marka gayet iyi soğutması var 75 dereceyi geçmiyor işlemci.
Ama sizin attığınız soğutucunun sığacak kadar yer olduğunu sanmıyorum.
Benim merak ettiğim ssdin ömrünü kısaltır mı ?
Soğutucunun sığacak kadar yer olduğunu sanmıyorum.m.2 soğutucular satılıyor alabilirsin değeri çok yüksek geldi bana
Ne kronik problemi var hızları verdiği değerlere çıkıyor.Adata SU630 kronik sorunlu bir SSD idi. Ardından SU650 çıkardılar fakat SU650'de kronik sorunlu bir SSD.
soğutucular m.2 boyutunda oluyor tabi kasa küçük ise anakartta küçükse bilememSoğutucunun sığacak kadar yer olduğunu sanmıyorum.
daldım laptop olduğunu unuttum doğru söylüyorsunuz o kadar küçük varmıdır bilmiyorum.Laptop olduğu için kapağı kapanmaz diye düşünüyorum.