merhaba, gigabyte B450M S2H anakartıma uyumlu m2 ssd önerilerine açığım
Pcie 3.0 daha iyi olabilir. Eski nesil bir anakart çünkü 4.0 desteklemiyor. Daha sonrada kullanmak için alınıyorsa okey.Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
güzel pcı 3 ssd ler de benzer fiyatta , ileride anakart güncellediğimde canavar gibi ssd ile yola devam etmek varken neden aynı fiyata pcı 3 ssd alayım ki ? O bütçede pcı 4 almamak saçmalık bana göre.Pcie 3.0 daha iyi olabilir. Eski nesil bir anakart çünkü 4.0 desteklemiyor. Daha sonrada kullanmak için alınıyorsa okey.
hocam ben attıgın ssd yi alsam sıkıntısız bir şekilde kullanabilrim degil mi anakart upgrade yapmayı düşünmüyorum bir süreliginegüzel pcı 3 ssd ler de benzer fiyatta , ileride anakart güncellediğimde canavar gibi ssd ile yola devam etmek varken neden aynı fiyata pcı 3 ssd alayım ki ? O bütçede pcı 4 almamak saçmalık bana göre.
Bende SSD alacağım bu nasıl sizce?Pcie 3.0 daha iyi olabilir. Eski nesil bir anakart çünkü 4.0 desteklemiyor. Daha sonrada kullanmak için alınıyorsa okey.
Fiyat farkı yok ise doğru. M2 piyasasını bilmiyorum fakat uzun ömürlü olması bakımından daha mantıklı olur pcie 4.0güzel pcı 3 ssd ler de benzer fiyatta , ileride anakart güncellediğimde canavar gibi ssd ile yola devam etmek varken neden aynı fiyata pcı 3 ssd alayım ki ? O bütçede pcı 4 almamak saçmalık bana göre.
kullanabilirsiniz sorun olmaz , ama anakartınız pcı 3 desteklediği için pcı 3 ün desteklediği hızlarda çalışır , pcı 4 hızı almanız için anakart güncellemeniz gerekir.hocam ben attıgın ssd yi alsam sıkıntısız bir şekilde kullanabilrim degil mi anakart upgrade yapmayı düşünmüyorum bir süreligine