Neler Yeni

M2 SSD takarken anakart çok ufak çizildi

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
İşlemcin ne ? Eğer 5000 serisi ise görüntü alabilmek için önce BİOS güncellemen gerekir. (Eğer anakart kutusunda ryzen 5000 ready yazmıyorsa)
Evet 5000 hiç bir şekilde görüntü gelmeden nasıl güncelleme yapıcam.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ya 3000 serisi vs eski bir işlemci takıp görüntü alıp takacaksınız ya da anakartınızın bios flash özelliği varsa direkt flash bellekle güncelleyebilirsiniz hiç işlemci ya da görüntü lazım olmadan. Anakart modeli neydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer bios flash özelliği yoksa ve eski nesil işlemci de yoksa anakartın servisine başvurun onlar size güncelleyip geri yollarlar ücretsiz.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Ya 3000 serisi vs eski bir işlemci takıp görüntü alıp takacaksınız ya da anakartınızın bios flash özelliği varsa direkt flash bellekle güncelleyebilirsiniz hiç işlemci ya da görüntü lazım olmadan. Anakart modeli neydi?
Asus Prime b450m A ii

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Asus Prime b450m A ii
Bios flash back düğmesi var anakartın arkasında bir de bios flash için özel ayrılmış USB portu. Oradan bios güncelleyebilirsin ama iyi araştır nasıl yapılması gerektiğini. Yanlış yaparsan anakartını yakarsın.

Şu videoda nasıl yapacağını anlatıyor. 2-3 kere izle anlamadığın yerleri sor.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Ahmet Sevinç

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bir kaç farklı videosuna daha bak anlamadığın yerleri de sor.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Bir kaç farklı videosuna daha bak anlamadığın yerleri de sor.
Şimdi USB diskimi fat32 ile biçimlendirip çap dosyamı renameleyip flasha yükledim. Şimdi bu flashı herhangi bir USB portuna taksam olur mu

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şimdi USB diskimi fat32 ile biçimlendirip çap dosyamı renameleyip flasha yükledim. Şimdi bu flashı herhangi bir USB portuna taksam olur mu
USB portunun yanına bak özellikle birisinde BİOS vs yazıyor mu bazı anakartlarda bu işlem için özel usb portu oluyor. Anakartının kullanım klavuzunda da yazar nereye takacağın ya da işlemi komple nasıl yapacağın.

Bu porta takacaksın.
1653504121652.png

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Tamamdır şu anda biosu yüklüyor her şeyi adımı adımına yaptım videodaki. Işığın sönmesini bekliyorum.

USB portunun yanına bak özellikle birisinde BİOS vs yazıyor mu bazı anakartlarda bu işlem için özel usb portu oluyor. Anakartının kullanım klavuzunda da yazar nereye takacağın ya da işlemi komple nasıl yapacağın.

Bu porta takacaksın.
Alıntıyı görüntüle
Evet bios yazıyordu USB portunun üstünde aynı yerde oraya taktım. Işığın sönmesini bekleyeceğim. 2 dakikadır yanıp sönüyor ışık.

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,712