Neler Yeni

M2 Ssd Takma Aci̇l Yardim

Ozgr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Özgür Arslan
B44AEFA3-B445-479A-BD34-7C82FF9C4144.jpeg
Arkadaşlar itopyadan aldığım bilgisayar geldi m2 ssd de bir şey farkettim takma yerine vida değilde plastik bir tıpaç yerleştirmişler ssd kutusuna baktım vida bulamadım plastik kalmasımı gerekli acaba

nydachles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Alper GÖK
Bir zararı olacağını zannetmiyorum plastik tıpa eğer sağlam ve hareket ettirmeden tutuyorsa kullanabilirsin. Ama vidayı tavsiye ederim.

El-Turco

80+ Bronze
SSD Kutusuna detaylı baktım vidasını bulamadım 🤷🏻‍♂️
Anakart kutusuna falan da bak hocam toplayanlar öyle gelişi güzel koyuyor, aradığın şey metal küçük kısa tıpa gibi bi şey anakarta takmak için(ayak görevi görecek ssd ile anakart arasında) sonra onun üzerine de vidası olması lazım onun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem ho bu arada

nydachles

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Alper GÖK
SSD Kutusuna detaylı baktım vidasını bulamadım 🤷🏻‍♂️
Benim de bildiğim olması lazım eğer yok ise internetten alabiliyorsun set halinde. Plastik de kullanabilirsin eğer aciliyeti yok ise. Anakart Kutun var ise içini kontrol et.

Anakart kutusuna falan da bak hocam toplayanlar öyle gelişi güzel koyuyor, aradığın şey metal küçük kısa tıpa gibi bi şey anakarta takmak için(ayak görevi görecek ssd ile anakart arasında) sonra onun üzerine de vidası olması lazım onun

Sistem ho bu arada
Bazılarında kasa içinde çıkıyor o vida kasa kutusunda.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kardeşim hazır takılı orada bak kontrol et onu SSD nin ucuna denk geliyor mu gelmiyorsa çıkart denk gelen yere tak o yuvarlak yerden tutarak vidaya oturtacaksin

Ekler

• B44AEFA3-B445-479A-BD34-7C82FF9C4144~2.jpeg
    B44AEFA3-B445-479A-BD34-7C82FF9C4144~2.jpeg
    2 MB · Hit: 132
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
CEYHUN BAŞ
tıkacı vida yerine kullanıyosun..en sağlıklı yöntem...yeni sistemler hep böyle artık

zizuzu0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ismail
Alıntıyı görüntüleArkadaşlar itopyadan aldığım bilgisayar geldi m2 ssd de bir şey farkettim takma yerine vida değilde plastik bir tıpaç yerleştirmişler ssd kutusuna baktım vida bulamadım plastik kalmasımı gerekli acaba
bendede aynı şekilde tıpayı taktıktan sonra çevirince sağlam şekilde tutuyor

El-Turco

80+ Bronze
Hocam taktıktan sonra fotoğraf atar mısın merak ettim ilk defa görüyorum bu sistemi kusuruma bakmayın

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,594
Üyeler
166,573
Son üye
dümensiz gemi
Top Bottom