Anakart kutusuna falan da bak hocam toplayanlar öyle gelişi güzel koyuyor, aradığın şey metal küçük kısa tıpa gibi bi şey anakarta takmak için(ayak görevi görecek ssd ile anakart arasında) sonra onun üzerine de vidası olması lazım onunSSD Kutusuna detaylı baktım vidasını bulamadım
Benim de bildiğim olması lazım eğer yok ise internetten alabiliyorsun set halinde. Plastik de kullanabilirsin eğer aciliyeti yok ise. Anakart Kutun var ise içini kontrol et.SSD Kutusuna detaylı baktım vidasını bulamadım
Bazılarında kasa içinde çıkıyor o vida kasa kutusunda.Anakart kutusuna falan da bak hocam toplayanlar öyle gelişi güzel koyuyor, aradığın şey metal küçük kısa tıpa gibi bi şey anakarta takmak için(ayak görevi görecek ssd ile anakart arasında) sonra onun üzerine de vidası olması lazım onun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem ho bu arada
Vida yok, araya sıkıştırıyorsun...Alıntıyı görüntüleArkadaşlar itopyadan aldığım bilgisayar geldi m2 ssd de bir şey farkettim takma yerine vida değilde plastik bir tıpaç yerleştirmişler ssd kutusuna baktım vida bulamadım plastik kalmasımı gerekli acaba
bendede aynı şekilde tıpayı taktıktan sonra çevirince sağlam şekilde tutuyorAlıntıyı görüntüleArkadaşlar itopyadan aldığım bilgisayar geldi m2 ssd de bir şey farkettim takma yerine vida değilde plastik bir tıpaç yerleştirmişler ssd kutusuna baktım vida bulamadım plastik kalmasımı gerekli acaba