Hocam alakasız ama cooler master kasa mı?MD2 sisteme elimde bulunan 256 Gb 'lık M2 SSD takacağım. Ama anakart üzerinde ssd'yi takabileceğim vida yok. Anakart kutusunda birkaç tane vida var ama uyumlu değil sanırım. Nasıl takabilirim?
Alıntıyı görüntüle
Bende yoktu. Bazılarında anakartta bir poşette oluyorNormalde (benim bildiğim) her anakartta m2 slotunun üstünde fabrikasyon çıkışlı vida oluyor. Sol tarafta bir tane olması lazım
Anakartta kendiliğinden montajlı ( yani anakarta dahil ) olmuyor mu, tabii yanlış biliyor olabilirim , diğer arkadaşlar da cevap yazacaktır. Yanlış yönlendirmek istemem onların yorumlarını da bi okur musun?Hocam alakasız ama cooler master kasa mı?
Bir de vidası anakarttan çıkar hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende yoktu. Bazılarında anakartta bir poşette oluyor
3 slot var ve tüm slotlar boş. vida yok...Normalde (benim bildiğim) her anakartta m2 slotunun üstünde fabrikasyon çıkışlı vida oluyor. Sol tarafta bir tane olması lazım
Kasa sharkoon rgb lit 100. MD2 sistemde kullanılan kasa..Hocam alakasız ama cooler master kasa mı?
Bir de vidası anakarttan çıkar hocam
Bende yoktu. Bazılarında anakartta bir poşette oluyor
Evet doğru biliyorsunuz. Ama bazı modellerde de takılı olmuyorAnakartta kendiliğinden montajlı ( yani anakarta dahil ) olmuyor mu, tabii yanlış biliyor olabilirim , diğer arkadaşlar da cevap yazacaktır. Yanlış yönlendirmek istemem onların yorumlarını da bi okur musun?
Vidaları çok benzer3 slot var ve tüm slotlar boş. vida yok...
Kasa sharkoon RGB lit 100. MD2 sistemde kullanılan kasa..
o zaman forumdaki diğer arkadaşların da yorumlarını bekle. ben yanılıyorum gibi3 slot var ve tüm slotlar boş. vida yok...
Kasa sharkoon RGB lit 100. MD2 sistemde kullanılan kasa..
o zaman forumdaki diğer arkadaşların da yorumlarını bekle. ben yanılıyorum gibi
sol üstteki vidayı anakarta sabitlemeyi deniyorum ama boşta kalıyor.MD2 sisteme elimde bulunan 256 Gb 'lık M2 SSD takacağım. Ama anakart üzerinde ssd'yi takabileceğim vida yok. Anakart kutusunda birkaç tane vida var ama uyumlu değil sanırım. Nasıl takabilirim?
Alıntıyı görüntüle
Bir tane yükseltici ayak takmalısın. Sonra ssd'yi takıp vida takacaksın bu kadar basitAlıntıyı görüntüle
Görüldüğü gibi anakart bu ama tüm slotlar boş. Diğer vidalarda denk gelmedi.
Anakart kutunda olması lazım. En azından bende öyle çıktı.Sorun da o zaten. Yükseltici ayak yok
Hayır. Ancak anakartta takılı olmayanlar hep öyle olur bildiğim kadarıylaAynı anakart modeli mi peki?