M2 SSD vidalama yuvası hakkında

xoxo80

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese Merhaba;
Anakartım "Asus B450m Dragon"
M2 ssd aldım ancak anakart kutusundan çıkan bütün vidaları kontrol ettiğimde anakarta uyumlu M2 ssd'yi sabitleştirmeye yarayan küçük vidadan yok ve 2. resimde işaretlediğim alanda olduğu gibi o kısımlar tamamen boş.
Bu vidalardan satılıyor mu ?
Montajını yapmak için anakartı sökmem gerekir mi?
Vidalama yapmaz isem sorun yaşanır mı?
Yardımcı olur musunuz?
1589727947573.webp

1589727819169.webp

Son düzenleme:
Resimler açılmıyor

Link bozuk

Çok güzel bir soru olmuş. Daha doğrusu sorulması gereken bir soru olmuş. Asus, B450m Dragon modelinde m.2 için metal çivi yerine siyah plastik bir çivi kullanmış. Şu an kullandığım için fotoğrafını atamıyorum fakat bunu dedikten sonra artık kutuya bakarsan görürsün. Siyah plastikten bir çivi. Üstünde bir de halka olduğunu hatırlıyorum. Montaj yaparken görüceksin çok inovatif, yenilikçi olmuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzerini buldum dostum. Bunun siyahından. Çok hoş olmuş takarken farkediceksin.

Ekler

• s-l400.webp
    s-l400.webp
    17.6 KB · Hit: 190
Anakartın içinde küçük bir poşetin içinde var iki tane onun dışında hiçbir vida oraya olmaz.

Çok güzel bir soru olmuş. Daha doğrusu sorulması gereken bir soru olmuş. Asus, B450m Dragon modelinde m.2 için metal çivi yerine siyah plastik bir çivi kullanmış. Şu an kullandığım için fotoğrafını atamıyorum fakat bunu dedikten sonra artık kutuya bakarsan görürsün. Siyah plastikten bir çivi. Üstünde bir de halka olduğunu hatırlıyorum. Montaj yaparken görüceksin çok inovatif, yenilikçi olmuş.

Benzerini buldum dostum. Bunun siyahından. Çok hoş olmuş takarken farkediceksin.
Anakartın içinde olması lazım yoksa aldığınız yerle iletişime geçin

Teşekkürler Hocam. PC yi incehesaptan aldım. Sağolsunlar gelişi güzel toplayıp göndermişler. Kutunun içi Kazan ben kepçe bu dediğin aparattan çıkmadı. Satın alabileceğimiz bi yer var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,827
Üyeler
184,347
Son üye
silkroadadam
Geri