M2 ssd yazma koruması var salt okuma hatası veriyor!!!

Reaksiyon skoru
4
ADATA LEGEND 710 M2 ssd kullanıyorum 2. bir disk olarak durduk yere yazma koruması oluştu. Biçimlendiremiyorum cmd partdisk komutları deniyorum oluyor diyor cmd ama olmuyor hata aynı devam ediyor. 3. parti uygulamalar indirip format atmayı denedim ama onlarda da başarılı olmadı diskin içindeki oyunları falan oynayabiliyorum ama bozulsa onlara da giremem zaten yardımcı olursanız sevinirim.

bitlocker falan açıksa kapat kardom veya disk yönetiminden koruma bölümünü sil

disk yönetiminden korumayı nasıl silebilirim
birde bitlocker ne tam bilmiyorum
kardom aramaya disk yönetimi yaz orada direkt çıkar zaten diskin orada bölünmüş kısımda 250mb gibi bir bölüm gösterir onu silmen yeterli olacaktır

kardom aramaya disk yönetimi yaz orada direkt çıkar zaten diskin orada bölünmüş kısımda 250mb gibi bir bölüm gösterir onu silmen yeterli olacaktır
Valla bu şekilde çıkıyor bölünmüş kısım yerel dick c de var onuda sildirmiyor zaten benim yazma korumalı olan D Diski

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-14 213445.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-14 213445.webp
    37.2 KB · Hit: 20
bu link de olan arkadaşın yaptığını denesene bi kardom

ADATA LEGEND 710 M2 ssd kullanıyorum 2. bir disk olarak durduk yere yazma koruması oluştu. Biçimlendiremiyorum cmd partdisk komutları deniyorum oluyor diyor cmd ama olmuyor hata aynı devam ediyor. 3. parti uygulamalar indirip format atmayı denedim ama onlarda da başarılı olmadı diskin içindeki oyunları falan oynayabiliyorum ama bozulsa onlara da giremem zaten yardımcı olursanız sevinirim.
Genelde yazma ömrünü dolduran disklerde olur o durum.

Windows 11 format usb si oluştur rufusla. Kurar gibi yap. O partition ı sil kurma menüsünde. Olmaz ise disk ölmüştür. Yazma Ömrünü doldurmuştur. Önemli dosyaları Başka bir diske yedekle sonra problemli diski sistemden çıkar.

Son düzenleme:
Windows 11 format usb si oluştur rufusla. Kurar gibi yap. P partition ı sil kurma menüsünde. Olmaz ise disk ölmüştür. Yazma Ömrünü doldurmuştur. Önemli dosyaları Başka bir diske yedekle sonra problemli diski sistemden çıkar.
Şimdi onu deniycem inşallah olur çünkü başka seçenek kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,305
Üyeler
183,821
Son üye
Zafer Güneş
Geri