Neler Yeni

Çözüldü✓ M2 SSD'İM BİOSTA GÖRÜNMÜYOR

azersel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Genç
USB ile temiz kurulum yapman gerekiyor hocam.
Storage kısmında M2 SSD hala gözükmüyor değilmi
yok gözükmüyor şöyle yapalım ben m2 siparişi verdim bugün yarın gelicek bende flash ayarlarım yarın 12 gibi evde olucam deneyelim

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
Eren
Mesaj otomatik birleştirildi:

yine aynı windows gelmiyor

yok gözükmüyor şöyle yapalım ben m2 siparişi verdim bugün yarın gelicek bende flash ayarlarım yarın 12 gibi evde olucam deneyelim
Tamamdır M2 ssdyi her iki slota takıp denedinmi bu arada sata ssd bozuk değil bu arada

azersel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kerem Genç

Tamamdır M2 ssdyi her iki slota takıp denedinmi bu arada sata ssd bozuk değil bu arada
hocam teşekkürler sorunu çözdük m2 ssd bozulmuş nasıl bozulduğu hakkında hiç bir fikrim yok :/
yeni m2 taktım sorunsuz çalışıyor yardımın için teşekkür ederim iyi forumlar dilerim :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin Can Sakız

Hocam banada yardım edebilir misin. Daha yeni aldim pcyi windows kurarken gözüküyordu. Sonra bi anda gitti. Biostada gözükmüyor. Ne denersem deniyim olmadı. Anakart msi a520m pro

Ekler

• IMG_20240907_212640.jpg
    IMG_20240907_212640.jpg
    188.3 KB · Hit: 19

Gird4p

80+
2 GÜN ÖNCE YENİ ANAKART ALDIM B550 TOMAHAWK ESKİ KULLANDIĞIM M2 TAKTIĞIMDA BİOSTA GÖRMÜYOR BİLEN BİRİSİ VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
Öyle SSD tak çalıştır bir şey değil. Önce sisteme tanımlayacaksın elemanı. Format at ya da şu videoda yapılanları yap.

Top Bottom