Neler Yeni

M2 ssd'yi birleştirmeli miyim?

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
20220725_022845.png

Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok fakat kırmızı olunca defraglememiz gerekiyormuş galiba ,m2 ssd ye bunu yapmalımıyım?
ssd:wd blue sn570

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Alıntıyı görüntüle
Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok fakat kırmızı olunca defraglememiz gerekiyormuş galiba ,m2 ssd ye bunu yapmalımıyım?
ssd:wd blue sn570
Dostum Bana Kalırsa Birleştirme, Çünkü Sabit Disk Sürücüden(HDD) Farklı Olarak, Katı Al sürücüsü(SSD) Verileri Tek Bir Birimde Depolar Ve Nelleğe Sıralı Olarak Değil Rastgele Erişir.
SSD'yi Tekrar Tekrar Birleştirirseniz, Bu Yalnızca SSD Sürücüsüne Gereksiz Yazmalara Neden Olur Ve Ömrünü Kısaltır.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum Bana Kalırsa Birleştirme, Çünkü Sabit Disk Sürücüden(HDD) Farklı Olarak, Katı Al sürücüsü(SSD) Verileri Tek Bir Birimde Depolar Ve Nelleğe Sıralı Olarak Değil Rastgele Erişir.
SSD'yi Tekrar Tekrar Birleştirirseniz, Bu Yalnızca SSD Sürücüsüne Gereksiz Yazmalara Neden Olur Ve Ömrünü Kısaltır.
Şu an hdd defragleniyor ordaki oyunlar droplanıp duruyordu özellikle csgo tarzı rekabetci oyunlar şimdi aynı durumu ssd de yaşar mıyım peki ?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Şu an hdd defragleniyor ordaki oyunlar droplanıp duruyordu özellikle csgo tarzı rekabetci oyunlar şimdi aynı durumu ssd de yaşar mıyım peki ?
Yok , Dostum Yaşamasın Rahat Ol Yani :) Bu Arada SSD Kaç GB ?

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu .
Ssd 500gb.
@Aşık Diktatör

Anladım, Dostum Dediğim Gibi Bir Sorun Veya Sıkıntı Yaşamasın Asla Hatta Söyle Bir Önerim Var. Sana Eğer " SSD " Daha İyi Verim Veya Daha İyi Performans Almak İstiyorsan... Eğer Bilgisayarın Her Zaman Güncel Olduğundan Emin Ol Dostum " Sistem Geri Yüklemeye İhtiyacınız Yok İse Mutlaka Kapatın " SATA Modunu "AHCI" Olarak Seçin.. " StartupDelayInMSec " Anahtarını Devre Dışı Bırakmanı Öneririm Sana.. En İyi SSD Deneyimini Sunan Windows İşletim Sistemi Windows 10'Dur. Mümkünse En Son Sürümde Güncel Kalın

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Aşık Diktatör

Anladım, Dostum Dediğim Gibi Bir Sorun Veya Sıkıntı Yaşamasın Asla Hatta Söyle Bir Önerim Var. Sana Eğer " SSD " Daha İyi Verim Veya Daha İyi Performans Almak İstiyorsan... Eğer Bilgisayarın Her Zaman Güncel Olduğundan Emin Ol Dostum " Sistem Geri Yüklemeye İhtiyacınız Yok İse Mutlaka Kapatın " SATA Modunu "AHCI" Olarak Seçin.. " StartupDelayInMSec " Anahtarını Devre Dışı Bırakmanı Öneririm Sana.. En İyi SSD Deneyimini Sunan Windows İşletim Sistemi Windows 10'Dur. Mümkünse En Son Sürümde Güncel Kalın
StarupDelayInMSec'i arastiracagim sanirim ilk defa duydum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

StarupDelayInMSec'i arastiracagim sanirim ilk defa duydum.
Biostan mı devre dışı bırakmalıyım peki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,790
Üyeler
164,729
Son üye
Alperen16n
Top Bottom