Yeni M2 ssd kurulumu

Yok şimdi senin dediğinde misal adamın 2. Bir PC si yok napcak PC mi gitcek alacak fantazi olsun diye 😂😂😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde sanırım arkadaş 2 SSD yide kullancak ben olsam kullanırım
O 3.yöntem hocam hemen beni o yöntemden vurmayın :D

Yok şimdi senin dediğinde misal adamın 2. Bir PC si yok napcak PC mi gitcek alacak fantazi olsun diye 😂😂😂

Birde sanırım arkadaş 2 SSD yide kullancak ben olsam kullanırım
Çift slot m2 desteği yoksa anakartta ben olsam satar sata ssd alırdım dönüştürücü yerine daha sağlıklı.

O 3.yöntem hocam hemen beni o yöntemden vurmayın :D

Çift slot m2 desteği yoksa anakartta ben olsam satar sata ssd alırdım dönüştürücü yerine daha sağlıklı.
Anakarti direk camdan aşağı atsın tertemiz 🥲

Aktarabilirsin. Yenisini takıp dosyaları taşıman yeterli

Arkadaşlar dediğim gibi şu anki ssd sorunlu mavi ekran verip duruyor windows u yenisinde kullansam yine verir mi mavi ekran

Arkadaşlar dediğim gibi şu anki ssd sorunlu mavi ekran verip duruyor windows u yenisinde kullansam yine verir mi mavi ekran
Mavi ekranın m2den verdiğine eminsen ve sorun donanımsa evet sorunun çözülür. Bunu anlamak için minidump yakalayıp okumak lazım @Emre Zengin okuyabiliyordu sanırım

minidump yakalayamıyorum işte biosa atıyor biostan çıkamıyorum bilgisayarı güçten çekip tekrar başlatmam gerekiyor

bir de ssd olarak kioxia exceria g2 aldım drami olduğu için iyi mi yapmışım kötü mü

Geri