Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,277
Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok fakat kırmızı olunca defraglememiz gerekiyormuş galiba ,m2 ssd ye bunu yapmalımıyım?
ssd:wd blue sn570
Dostum Bana Kalırsa Birleştirme, Çünkü Sabit Disk Sürücüden(HDD) Farklı Olarak, Katı Al sürücüsü(SSD) Verileri Tek Bir Birimde Depolar Ve Nelleğe Sıralı Olarak Değil Rastgele Erişir.Alıntıyı görüntüle
Bu konu hakkında hiç bir fikrim yok fakat kırmızı olunca defraglememiz gerekiyormuş galiba ,m2 ssd ye bunu yapmalımıyım?
ssd:wd blue sn570
Şu an hdd defragleniyor ordaki oyunlar droplanıp duruyordu özellikle csgo tarzı rekabetci oyunlar şimdi aynı durumu ssd de yaşar mıyım peki ?Dostum Bana Kalırsa Birleştirme, Çünkü Sabit Disk Sürücüden(HDD) Farklı Olarak, Katı Al sürücüsü(SSD) Verileri Tek Bir Birimde Depolar Ve Nelleğe Sıralı Olarak Değil Rastgele Erişir.
SSD'yi Tekrar Tekrar Birleştirirseniz, Bu Yalnızca SSD Sürücüsüne Gereksiz Yazmalara Neden Olur Ve Ömrünü Kısaltır.
Yok , Dostum Yaşamasın Rahat Ol YaniŞu an hdd defragleniyor ordaki oyunlar droplanıp duruyordu özellikle csgo tarzı rekabetci oyunlar şimdi aynı durumu ssd de yaşar mıyım peki ?
Teşekkürler öğrendiğim iyi oldu .Yok , Dostum Yaşamasın Rahat Ol YaniBu Arada SSD Kaç GB ?
@Aşık DiktatörTeşekkürler öğrendiğim iyi oldu .
Ssd 500gb.
StarupDelayInMSec'i arastiracagim sanirim ilk defa duydum.@Aşık Diktatör
Anladım, Dostum Dediğim Gibi Bir Sorun Veya Sıkıntı Yaşamasın Asla Hatta Söyle Bir Önerim Var. Sana Eğer " SSD " Daha İyi Verim Veya Daha İyi Performans Almak İstiyorsan... Eğer Bilgisayarın Her Zaman Güncel Olduğundan Emin Ol Dostum " Sistem Geri Yüklemeye İhtiyacınız Yok İse Mutlaka Kapatın " SATA Modunu "AHCI" Olarak Seçin.. " StartupDelayInMSec " Anahtarını Devre Dışı Bırakmanı Öneririm Sana.. En İyi SSD Deneyimini Sunan Windows İşletim Sistemi Windows 10'Dur. Mümkünse En Son Sürümde Güncel Kalın
Biostan mı devre dışı bırakmalıyım peki?StarupDelayInMSec'i arastiracagim sanirim ilk defa duydum.