Mavi Ekran M2 SSD'yi sökünce mavi ekran sorunu çözüldü, neden?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,165
M2 SSD'yi sökünce mavi ekran sorunu çözüldü, neden? Daha yeni 2 sene oldu PNY CS3030 500GB bir M2 mevcut HDD ile acayip yavaş sistem yardımcı olur musunuz.

Mavi ekranda aldığın arıza kodunu bizimle paylaşıp, araştırman lazım veya minidump dosyalarınıda kontrol edebilirsin.

Mavi ekranda aldığın arıza kodunu bizimle paylaşıp, araştırman lazım veya minidump dosyalarınıda kontrol edebilirsin.
Minidump oluşmuyor, olay görüntüleyicisinde ise net bir şey yazmıyor.. M2 yi söktüm ve direkt düzeldi ama çok yavaş böyle ki sadece oyunlarda mavi ekran oluyordu zaten eski konuyu atayım bi göz atın.

Ssd sağlığını kontrol ettiniz mi

Başka sistemde denediniz mi ssd yi?

Yardım edecek yok mu?

M2 SSD'yi sökünce mavi ekran sorunu çözüldü, neden? Daha yeni 2 sene oldu PNY CS3030 500GB bir M2 mevcut HDD ile acayip yavaş sistem yardımcı olur musunuz.
Garantisi mevcutsa gönder garantiye bakalım.

hd sentinel üzerinden sağlık ve performans kontrolu yapın sorun gorunmez ise;
bad sector testi yapın. hepsinden bağımsız:
problem diskin kendinden değil içerisindeki yazılımlardan da kaynaklanıyor olabilir.
düşük bir ihtimal ise disk üzerindeki depolama belleklerinden değil de diğer komponentler kaynaklı da olabilir(?)

diske fiziksel tamir gerektirecek durumlara girişmeni tavsiye etmem.

Temiz windows kurmanı öneririm sistemde minidump oluşturmasını engelleyen bir sıkıntı varsa en azından bunu çözer
(ben genel sorunları çözeceğini düşünüyorum emin değilim)

Geri