M2 yuvasina sata ssd takarsam ne olur

Reaksiyon skoru
8
Laptop kullaniyorum. Magaza yanlis urun gondermis ancak yuvaya oturuyor ve yeni ssd alicak vaktim yok. takdam calisir mi

msata ssd mi

bahsettiğin sata en sağdaki m2 ssd boyutlarında olan herhalde. normal sata ssd nin m2 yuvasına olma şansı yok
comparatif-ssd-2.5-nvme-et-m.2-sata.webp

sata m2 ile nvme m2 arasındaki tek fark hız. boyut olarak aynı. o yüzden aynı sokete uyar. tek fark birisi örnek veriyorum birisi 500-1000 okuma yazma hızlarını destekleyebiliyorsa diğeri 5000-10000 okuma yazma hızlarına kadar destekleyebiliyor teknolojisine göre. aldığın ürünün linkini atsana. sata m2 aldıysan iade et ve nvme m2 al.

sata m2 ile nvme m2 arasındaki tek fark hız. boyut olarak aynı. o yüzden aynı sokete uyar. tek fark birisi örnek veriyorum birisi 500-1000 okuma yazma hızlarını destekleyebiliyorsa diğeri 5000-10000 okuma yazma hızlarına kadar destekleyebiliyor teknolojisine göre. aldığın ürünün linkini atsana. sata m2 aldıysan iade et ve nvme m2 al.
Yok hocam nvme m2 aldim hatalı gpndermisler ama papara kapandi iade alsam param gelmez baska bi karrla yenisini alicam

Yok hocam nvme m2 aldim hatalı gpndermisler ama papara kapandi iade alsam param gelmez baska bi karrla yenisini alicam
hatalı ürün geldiyse iade etmene gerek yok hocam satıcıyla iletişime geç ve doğru ürünle değişim yapsınlar. ekstradan niye yeni ssd parası vermene gerek olsun

Bende geçen ekran kartı yuvasına işlemci taktım performansı artıyor deneyin :)
Ahhh forumun cehaletine bak... Sata ssd deyince 2,5'luk ssd'den başkasını bilmiyor... 😂😂😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,879
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri