delidana74
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Laptop kullaniyorum. Magaza yanlis urun gondermis ancak yuvaya oturuyor ve yeni ssd alicak vaktim yok. takdam calisir mi
Hangisi hocam? Sata ssd 2242 boyutunda yani sata sanirim. 3 girislio nasıl oluyor yaw
Takamazsın ki soket farklıLaptop kullaniyorum. Magaza yanlis urun gondermis ancak yuvaya oturuyor ve yeni ssd alicak vaktim yok. takdam calisir mi
Evet sagdakibahsettiğin sata en sağdaki m2 ssd boyutlarında olan herhalde. normal sata ssd nin m2 yuvasına olma şansı yok
Alıntıyı görüntüle
Chade arkadasin attigi 3. Hocammsata ssd mi
sata m2 ile nvme m2 arasındaki tek fark hız. boyut olarak aynı. o yüzden aynı sokete uyar. tek fark birisi örnek veriyorum birisi 500-1000 okuma yazma hızlarını destekleyebiliyorsa diğeri 5000-10000 okuma yazma hızlarına kadar destekleyebiliyor teknolojisine göre. aldığın ürünün linkini atsana. sata m2 aldıysan iade et ve nvme m2 al.Evet sagdaki
Bende geçen ekran kartı yuvasına işlemci taktım performansı artıyor deneyinLaptop kullaniyorum. Magaza yanlis urun gondermis ancak yuvaya oturuyor ve yeni ssd alicak vaktim yok. takdam calisir mi
Yok hocam nvme m2 aldim hatalı gpndermisler ama papara kapandi iade alsam param gelmez baska bi karrla yenisini alicamsata m2 ile nvme m2 arasındaki tek fark hız. boyut olarak aynı. o yüzden aynı sokete uyar. tek fark birisi örnek veriyorum birisi 500-1000 okuma yazma hızlarını destekleyebiliyorsa diğeri 5000-10000 okuma yazma hızlarına kadar destekleyebiliyor teknolojisine göre. aldığın ürünün linkini atsana. sata m2 aldıysan iade et ve nvme m2 al.
hatalı ürün geldiyse iade etmene gerek yok hocam satıcıyla iletişime geç ve doğru ürünle değişim yapsınlar. ekstradan niye yeni ssd parası vermene gerek olsunYok hocam nvme m2 aldim hatalı gpndermisler ama papara kapandi iade alsam param gelmez baska bi karrla yenisini alicam
Uzun surecek 2 hafta sonra sinavim varhatalı ürün geldiyse iade etmene gerek yok hocam satıcıyla iletişime geç ve doğru ürünle değişim yapsınlar. ekstradan niye yeni ssd parası vermene gerek olsun
Ahhh forumun cehaletine bak... Sata ssd deyince 2,5'luk ssd'den başkasını bilmiyor...Bende geçen ekran kartı yuvasına işlemci taktım performansı artıyor deneyin![]()