M20 Arada dokunmatik gidiyor

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,021
Telefonumun genelde şarjı yüzde 50 nin altında iken arada dokunmatiği kafayı yiyor ekranı aç kapat yaparak düzeltiyorum en son da kapanıp açıldı şarjı 80 iken durup dururken
Sizce ne yapmam lazım ve 1 sene dayanabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde sim kart açmak için iğne sokulan yere uç kaçırdım 0.7 nasıl çıkartırım (sıkıntı ondan önce de oluyordu)

Telefonumun genelde şarjı yüzde 50 nin altında iken arada dokunmatiği kafayı yiyor ekranı aç kapat yaparak düzeltiyorum en son da kapanıp açıldı şarjı 80 iken durup dururken
Sizce ne yapmam lazım ve 1 sene dayanabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde sim kart açmak için iğne sokulan yere uç kaçırdım 0.7 nasıl çıkartırım (sıkıntı ondan önce de oluyordu)
Arka kapağı açın. Kulak temizleyicisi ile heryeri temizleyin. Sonra anakarta ulaşıp pil bağlantısını kesin ve açma kapama tuşuna 1 2 dk basılı tutun. Olmaz ise söyleyin (M10 16 GB var bende de)

Arka kapağı açın. Kulak temizleyicisi ile heryeri temizleyin. Sonra anakarta ulaşıp pil bağlantısını kesin ve açma kapama tuşuna 1 2 dk basılı tutun. Olmaz ise söyleyin (M10 16 GB var bende de)
Akşam denerim abimle olmazsa yazarım teşekkürler

Benim söylediğim teknik ile mi oldu?
Zaten çalışıyordu dokunmatik sadece şarj azken sapıtıyor şu an şarjı yüksek
Evet dediklerini uyguladım sökmeye youtube dan bakmıştım

Zaten çalışıyordu dokunmatik sadece şarj azken sapıtıyor şu an şarjı yüksek
Evet dediklerini uyguladım sökmeye youtube dan bakmıştım
Umarım sorun çıkmaz hocam. Bir şey aklımda kaldı. 1 yıl dayansa yeter demiştiniz, 1 yıl sonu planlarınız neler?

Umarım sorun çıkmaz hocam. Bir şey aklımda kaldı. 1 yıl dayansa yeter demiştiniz, 1 yıl sonu planlarınız neler?
Kasım indiriminde artık s20fe mi alırım s10+ mı öyle bişi alırım

Bir ay olduktan sonra birkaç kere daha oldu 1 kere daha temizledim dün oldu daha da olmadı telefon sizce ne kadar daha gider
En azından haziranı çıkarması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,705
Üyeler
188,150
Son üye
syntysadd
Geri